Trojka a potom bum!

Príspevok v téme: Trojka a potom bum!
crazynight

ahojte.
nájdem tu niekoho s podobnou skúsenosťou?

Mám priateľa, on ma kamaráta. Boli sme na párty, pili sme a priznávam boli tam aj ďalšie faktory okrem alkoholu.. zábava v plnom prúde a ja som si zrazu uvedomila ako ma začal priateľov kamarát obchytkávať v tom som si uvedomila že moj priatel sa na mna pri tom pozerá a evidentne mal z toho dobrý pocit pretože sa usmieval. Tak som sa začala bozkávať s jeho kamošom, hneď na to s nim a nakoniec.. hádajte ako to dopadlo, áno, zaliezli sme do izby a všetci traja sme si rozdali. na druhý den prišlo " ALE ".. moj priatel sa nechcel pozriet na mna, ja na jeho kamarata a jeho kamarat na neho. a tak to nejak dopadlo. je tomu týžden a este stale nie sme ani jeden z nás uplne ok.. čo s tým dalej??

jankaaaaaaaaa

ja beriem tabletky vzdy o siestej vecer, takze aj ked idem pit tak je to uz v pohode a aj tak vacsinou mam pri sebe nahradny blister, cize keby som vracala tak si dam nahradnu tabletku..
ale to clovek ako adam krt, ktory v zivote hak neuzival nemoze vediet ako to funguje

mataBB

ja ked idem pit, tak si dam tabletku miesto o desiatej vecer uz o napr siedmej, aby som zabranila vyvrateniu tabletky a zabudnutiu..a hotovo

jankaaaaaaaaa

to je uz dopredu dane ze clovek zacne pit a zabudne na tabletku, alebo aj to je dane ze clovek vzdy zacina pit uz pred hodinou o ktorej si bezne clovek dava tabletku.. ach..
a navyse ani jedna vynechana tabletka neznamena hned zlyhanie antikoncepcie. napriklad pri yaz bolo experimentom dokazane ze k ovulacii dochadza az po 4vynechanych tabletkach! takze to by musela zena 4 dni nonstop zabudat na tabletky

AdamKrt

jankaaaaaaaaa a mataBB a whee_ee -
- hlavne, ze z kontextu vytrhavate slova, ked som povedal, ze asi som si to pomylil s antibiotikami... Clovek sa utne a hned ho tu idu ukamenovat.

Na druhu stranu ozraty a nafetovany clovek urcite nebude mysliet na HAK, takze nepriamo to plati :)
----------------
whee_ee Dnes 18:57:

dakujem, tiez nazor :) Mne je to uplne fuk :)

whee_ee

Adam, neviem, či som jediná, možno áno, ale fakt mi čím ďalej, tým viac lezieš na nervy a neviem to nijako ovplyvniť :(

jankaaaaaaaaa

crazynight: to je fajn ze ste to takto vyriesili. a to co sa stalo alebo sa este stane :) tak je podla mna vec v pohjode, pokial to nezasahuje do vasho vztahu a viete si to oddelit, tak preco nie .. a tu vobec nejde o to ci ste mladi alebo staari. sak kolko ludi to praktizuje aj v 50tke trebars.. ja natom nic hrozostrasne nevidim. teda na toto konkretnom pripade co si sem pisala

jankaaaaaaaaa

adamkrt: radsej sa venuj pocitacom a niecomu inemu co ti ide a nie zenskym veciam tykajucich sa hak, lebo v tom si uplne mimo..