Diafragma, Pesar, Femcap...

Príspevok v téme: Diafragma, Pesar, Femcap...
lenkaTR

Ahojte,
chcem sa opýtať tých, čo majú s týmito antikoncepčnými metódami skúsenosti, kde sa dajú tieto veci zakúpiť? Na nete nachádzam len CZ stránky pre Femcap - s brutálnou cenou 1800 KČ...a v lekárni mi nevedia poradiť...gynekologička by mi rovno antiku predpísala - ja som z nej ale na nervy a manžel pharmatex a kondómy odmieta - dávame si pozor, ale ja si aj tak potrebujem byť istejšia. Ďakujem za rady...

lenkaTR

po istom čase opäť otváram tému :) femcap mám a môžem doporučiť. Mám však tri :D doniesla mi kamoška z GB. lenže ja som si ho tiež kúpila :P a dokonca v akcii 1+1. Ten tretí predám, je originál zabalený. Tak ak má niekto záujem za 45 EUR+ poštovné je váš. Píšte na email.

lenkaTR

alergická reakcia - štípe to, tieto veci sme skúsili, keby nie, tak túto tému nezakladám. Chcela by som skúsenosti od používateliek a najmä - kde sa to dá kúpiť.

lenkaTR

pretože tak jednoducho pôsobí, hormóny ovplyvňujú celý organizmus, vyskúšala som niekoľko - aj nízkohormonálnych a ani jedna mi nerobila dobre. HAK pre mňa nie je alternatíva. Preto hľadám iné možnosti.