Uz ma zacinaju s.at v tych obchodoch

Príspevok v téme: Uz ma zacinaju s.at v tych obchodoch
User_37597

normalne neviem kde mam nakupovat.
vacsinou su to take klasiky ako new yorker,crop town,kenvelo,gate proste tam kde to je lacke a pekne.
aleeee..........uz ma to stve ze si na seba na prvy krat neviem najst gate.
vo vsetkych obchodoch predavaju gate na stihle zirafi.stve ma to lebo jednak som nizka a mam par kil na vyse tak ked uz najdem vhodnu velkost su dlhe a ked najdem vhodnu dlzku tak su mi male...kks kde mam nakupovat?
tak isto aj s podprsenkami ma to uz stve.
kedy si som problem nemala ale teraz kam dojdem tam predavaju iba nie podprsenky ale rovno vankuse.vypchaju to tak ze mi kozy s toho lezu von..
takze moja otazka znie:
kde nakupujete vy?nizke slecny?dakujem

(mimochodom obliekam sa prevazne sportovo a nenosim nic s 1 sv.vojny takze tak mi skuste poradit ;)

dakujem

lillia

ja cinske handry nekupujem, ale najnovsie som nakupila v obchode Tezenis - krasne kvalitne spodne pradlo a tie ceny... som neverila vlastnym ociam ake to bolo lacne pri takejto kvalite

jingles

to som si aj ja všimla že ten istý košík pri rôznej veľkosti hrudníka neni to iste :D ale tak treba skúšať hladať ja som tiež mala problém si nájsť tú správnu podprsenku bo nikde takú akú som chcela nemali :D a teraz už v pohode som si našla číňana :) ktorý má všelijaké pekné a už som sa aj naučila aké číslo uňho mám hľadať bo 16€ vyhodiť za podprsenku ktorá mi vydrží tak isto ja za 3 sa mi nechce :)

rew

mna minule nastvali.. tusim to bola teranova.. pozeram z dialky aka fajn sukna.. pridem bizsie, hladam svoju velkost a tam len XS a XXS.. je toto normalne..?

sansara

Ja tieto veci riešim tak, že máme rodinnú krajčírku a je to))
Lebo ak budeš čakať na zázrak, že zoženieš na seba čo Ti sadne na 100%, tak sa nedočkáš nikdy)))))

Antie333

Aaach jaaj,aspon nie som sama,co ma tento roblem,nastastie je mamina krajcirka,takze nohavice skrati,ked je treba,niekedy aj zuzi...a podprsenku mi tiez musi prerabat,pretoze obvod mam mensi a pri vacsich kosikoch su vzdy vacsie,cize aj to mi vzdy prisposobuje....fakt najradsej kupujem asi len ponozky,lebo tricka v niektorych obchodoch su site ako na slonikov a plavam v nich..a topanky ma v poslednej dobe tiez stvu,prisam vacku mam doma cisla od 37 az po 40 :DDDD

jajka001_

bibisa pri mileticke je taky obchodik cisto s podprsenkami, su tam aj normalne, aj bez vypchavok, aj vystuzene, aj s vypchavkami. a normalna kabinka kde mozes skusat.

User_37597

no ako ja chapem ze niektore baby si tieto "vankuse" musia kupovat ale ja to nepotrebujem..pravdov je ze nemam tak nadherne tvarovane prsia takze ak by som si dala taku vankusovu podprsenku tak by mi vyskocili bradavky aj s 80B podprsenky :D

jankaaaaaaaaa

ja zas hladdam len take "vypchate vankuse" :D ale ako som pisala tiez je umenie nieco dobre kupit. vacsinou mi sedia take tie drahe nad 25e..

User_37597

no ja si kupujem bud 75B alebo aj 80B..a pozor to nemam velke prsia ale velky obvod hrudnika.
no u cincungacov sa mi naj nakupuje podprsenka ale kvoli tomu ze cena je okolo 3 ecok za podprdu aj tanga.ale najviac ma serie to ze vytiahnem 75B a k tomu su tanga S vytiahnem 80B a ktomu je zas M tanga.ale co s toho ked ich nenatiahnem na seba a ked uz ich natiahnem na seba tak budm mi trci rit alebo ONA alebo ich mam tak zaryte v bokoch ze dovi.
a ako som uz spominala kedy si som na mileticke ako 15 rocna kupila tak super podprsenku a vydrzala aj rok a pol a teraz kam sa pozrem predavaju nie podrpsenku ale rovno vypchate vankuse..hruuuuuuuza