Maitalon vs Yadine

Príspevok v téme: Maitalon vs Yadine
malinovka123

zdravim damy!
Uzivam teraz uz tretim mesiacom maitalon na odporucanie lekarky kvoli tomu ze je to lacnejsie predtym som uzivala yadine ale dost som sa zamyslala ako to moze byt rovnake ked pri yadine som necitila takmer nic ziadne vedlajsie ucinky ani som neschudla ani nepribrala ale odkedy som zacala uzivat maitalon citim ze moja chut na sex klesla absolutne na nulu a neviem ci si to nenamyslam alebo je to fakt maitalonom a dokonca mam pocit ze sa mi zhorsila plet ( od 13 rokov mam problem s akne teraz mam 22) Predtym som uzivala len antikoncepciu diane35 cca 2 roky a potom jeanine cca 1 rok s tymi som nemala problem tak isto ako s yadine a dokonca z diane 35 som aj schudla. Teraz neviem co mam robit ci si dat predpisat znova yadine alebo iny druh antikoncepcie alebo tu s ktorou mam skusenosti, ale doktorka bude urcite oponovat ze maitalon je to iste ako yadine no neviem citim ze je to proste ine. Co by ste odporucali vy ?

AndreaK.

Ahojte , ponúka niekto na predaj lacnejšie Maitalon HAK ( v prípade že ďalej nepokračuje v užívaní) V prípade , že sa niekto nájde ma kontaktujte na mail adka.kubisova@gmail.com Ďakujeeem :)

sima754

Baby ak máte záujem o antik. Maitalon tak predám. Ostali mi 2 blistre, už som ju vysadila.
Píšte na sima754@azet.sk alebo zavolajte na 0902 367 415.
Predám za 15 € prípadne menej....

Jane22

Ahojte,
Maitalon je velmi dobra antikoncepcia, ja sama ju uživam uz asi 3 rok. Co sa tyka zloženia, je to na 100% to iste co yadine, a urcite je to kvalitny vyrobok. Jediny rozdiel je v cene, kedze je o par eur lacnejší ako yadine. Je učinny aj na plet, kedze znizuje hladinu androgenov v krvi, a určite sa po ňom nepribera, kedže ma tu vlastnosť, ze sa nezadržiava voda v tele. Ak sa tak deje, že sa pribera a plet je nekvalitna, treba hladat problem inde. Napr. V strave... Ci jej nie je veľa a akeho je zlozenia a kvality.

lzbetka

Ahojte, predám dva blistre (2x21) antikoncepcie MAITALON,cena 15e, dôvodom predaja je,že mi nesadla. Ak máte záujem píšte na alzbeta.rajcova@gmail.com

ciao

K maitalonu iba toľko,že je to veľmi silná antikoncepia a určite by som ju nevolila aj druhýkrát. Skoro rok som uživala Vreyu a bola som maximalne spokojna,odkedy som prešla na Maitalon to bolo len horšie,začala som sa horšie cítiť . Túto antikoncepciu nikdy viac !

ztrhrtz

yasminelle a yadine je ta ista hak s rovnakym zlozenim, ma iba odlisne mnozstvo tychto hormonov. takze je blbost co si povedala, ze nebudes brat yasminelle, lebo "nejake zeny" umreli v usa na "infarkt".. pri kazdej hak je riziko vzniku trombozy rovnake. nikde sa o ziadnom infarkte po uziti hak nehovori, ani v usa... takze najprv niez nieco napises, tak sa aspon uisti ci nepises poriadny blbosti.
po dalsie, ak si pri yadine/maitalone mala tie priznaky co opisujes, tak yasminelle ti nepomoze, kedze obsahuje este menej hormonov ako yadine. tvoje problemy sa este zhorsia.

winter224

Caute baby, ja som brala Maitalon rok...zo zaciatku som s nou bola maximalne spokojna..plet sa mi zlepsila zo dna na den, vlasy mi stacilo umyt si raz za 2 tyzdne....nepribrala som, skor som schudla...ale od leta to bola katastrofa, ako by som brala nieco uplne ine...plet sa mi rapidne zhorsila, nevedela som co mam s tym robit, vlasy sa mi mastili tak, ako keby som nebrala vobec HAK, nalady som mala ako zmeny pocasia...nehovoriac o tom ze moja chut na sex uplne zmizla...nedokazalo ma nic vzrusit, nech sa priatel snazil ako chcel....citila som sa trapne...teraz som presla na yasminelle lebo som o nej citala vela pozitivneho ale nasla som clanok ze v USA ju zakazali lebo nejake zeny z nej umreli na infarkt...takze asi doberiem prvy mesiac a prechadzam na nieco ine, nebudem riskovat svoje srdce...

luskacik8

Caute dievcata. Yadine je nieco uplne ine oproti Maitalonu. maitalon beriem pol roka, a strasne som pribrala, iba na brucho a boky, zacinam mat aj celulitidu. A to som bola tenucka. prd tym som brala dlho yadine. akze sa k nemu vraciam.