Ako zistím, že mi z diéty nič nehrozí?

jajka001_

nebezpecne su jednostranne diety, ze vylucis vsetko a jes len jednu potravinu napriklad. to su take vymysly, kazdy rok pat novych zarucenych diet v tych lacnych zenskych casopisoch. zacni jest zdravo, vyvazene, v malych mnozstvach, kazde tri hodiny, jedz pomaly, pi dostatocne vela vody, pridaj pohyb a zakonite musia kila ist dolu. je vela potravin ktore jest mozes tak nelutuj tie ktore jest nemozes, lebo su nezdrave. naopak zacni objavovat nove, zdrave potraviny,nove chute.

dadaajakub

Žiadna dieta nie je bezpečná, pretože pri každej diete nastane jojo-efekt. Ja som schudla celkom dobre a vôbec som nehladovala. Objavila som totižto herbalife a ani nevieš ako veľmi mi to pomohlo napíš a možno poradím aj tebe betka.ballova@gmail.com

smajliQa

akoze aka dieta ma byt nebezpecna,??
ziadna dieta nie je nebezpecna....

su len vhodne a nevhodne... pretoze kazdy ma ine telo, a iny organizmus... napriklad niekomu nemusi sadnut MLIECNA dieta, lebo moze byt alergicky na mlieko..

niekomu nemusi sadnut OVOCNA lebo sa vyhadze a podobne hluposti..

ale ziadna nie je zivotu nebezpecna. je to len obmedzovanie sa v jedle, a zalezi uz len na tebe ako to urobis...

za nebezpecne sa poklada drzat drastarnu, tyrat telo, nejset, zvracat, a podobne..
bulimicke a anorekticke sklony, ....

ak mas zdravy rozum a nezacnes s tym ziadne nebezpecie ti nehrozi. len tomu neprepadni.. ale myslim ze ti to nehrozi, ked si takato opatrna uz na zaciatku.

ani ja

Tak ziadna dieta nieje bezpecna pretoze pri kazdej sa musis obmedzovat v niecom.A nemozes jest co si telo ziada takze asi tak.jedine co je bezpecne je sa ZDRAVO STRAVOVAT!!!!