neviem čo to je

Príspevok v téme: neviem čo to je
jet li

Dobry, chcel by som sa opytat raz ked som robil brušaky sa mi na zadku spravyl mozoľ znie to vtipne ale dost ma to stve lebo stej rany sami spravila dost skaryda fialova rana a ako keby sa mi to sirilo hnisa to a ja neviem co stym ze ci som do toho nedostal infekciu mam to uz dlho a nijako sa mi to nevie zahojiť Neviete čo by mohlo pomoct?? alebo akeho odbornika by som mal vyhladat??

buksa

Podľa opisu mi to pripomína preležaninu - dekubit. Tiež sa to veľmi ťažko hojí. Mohol si to získať už skôr, z brušákov to nemôže byť, žeby z ležania?

nutelllla

Nie je to vôbec vtipné :-DD
Naopak je to na prd, lebo ja tak isto robím brušáky stále, a hlavne ak ide o rýchlosť a výkonnostné testy, aj dva týždne si potom vôbec nemôžem dosadnúť na zadok, čo ma tak bolí :-)) Robím potom len polovičné brušáky a je to dosť nepríjemné. Nikdy som ale niečo také nemala. Vždy som to mala nanajvýš odreté, začervenané a veľmô bolestivé, och, och...
Potom to prešlo. Myslím že preležanina, resp. dekubitus je silné slovo, neviem akým spôsobom sa ti tam dostala infekcia, ale navrhnutá liečba je dobrá, vyskúšaj :-)))

ani ja

A ake to mas velke ci len ako maly pluzgierik ci nieco velke ak to mas az strasne velke to som si predstavila len dekubitus ale to je moc xi xi no ak to mas len ako pupak tak to nic nieje ale ak to mas vacsie tak skoc ku svojmu obvodnemu lekarovi nak sa ti to nerozsiruje.Domace recepty zatial su harmancek na vysusenie ranky,alebo betadine a take veci ale skor chod ku lekarovi ved on ti poradi najlepsie ked to bude vidiet mi tu nemame RNG oci ok maj sa