Migréna takmer každý deň

Príspevok v téme: Migréna takmer každý deň
rexino

Ahojte, mám 14 a už si neviem rady. Migrénou trpim takmer každý deň. Boli sme u neurológa, 2x na MRI a aj u neurochirurga. Nikdy mi nič podstatné nenašli. Bol som už u troch neurológov a stále verdikt.. Je to migréna. Posledne mi predpisali triptány 50mg ktore zaberajú.. ale poslednu dobu ma bolí hlava tak často a tak silno že už sa bojim či mi tie lieki neubližia. Migréna mi niekedy prejde po jednej.. no minule som v priebehu dňa musel zobrať 3 tabletky aby mi to vôbec prešlo. Mám predpísane aj lieky pre prevenciu.. (Tebokan a Magne B6) ale tie vôbec nezaberaju. Migrena je veľmi neprijemna a je sprevádzana tým že mi je strašne na vracanie. Prosím pomôžte .. už si neviem dať rady.. nejaky typi alebo tak.

zlatovlaskaa

Ja mávam ASI MIGRENU pár krát do mesiaca a to tak že, ma začne pobolievať hlava na jednom mieste, potom na dalšom a fest ma to bolí a potom to prejde do štádia že mi je strašne na vracanie.... ale nikdy som ete nevracala... myslíte že aj to je migréna ????

miroslav r.

prosim vas určite to pomaha!!!!mam migrenu každy den a nemožem chodit ani do prace hrozne ma to obmedzuje!!!

femibion 800

rexino - koncom juna a zaciatkom jula som uz niekolkokrat tyzdenne bola na injekciach - magnesium do zily a nieco silne od bolesti do svalu. potom sa mi na den-dva trosku ulavilo. triptany uz nezaberali, nic, dva tyzdne som bola prakticky vkuse odpisana a uz som bola zufala. neurologicke vysetrenia este nemam vsetky hotove, ale tie, co mam su negativne... ale...
kamaratka mala tieto iste problemy, mozno este vaznejsie (u nej zachvat trval s vacsou-mensou intenzitou aj mesiac), bola v BA na neurologii mesiac na pozorovani, na nic jej neprisli. potom jeden doktor (gynekolog) jej poradil pripravok FEMIBION 800. je to kyselina listova a odporuca sa hlavne pri planovani tehotenstva a v prvom trimestri, ale tym sa nenechaj zastrasit, kludne ho mozu brat aj muzi :) ako jediny pripravok u nas na trhu obsahuje aj metafolin. to je latka, na ktoru sa v tele premiena kys. listova a v tejto forme aj posobi v tele. ale vela ludi nevie kys. listovu premenit na tento metafolin, preto maju rozne zdrav. problemy. migrena moze byt jednym z nich.
Ona ho berie uz vyse 2 roky a stav sa jej neskutocne zlepsil. dalsia znama ho berie asi rok - tiez ma pokoj. ja zatial len dva mesiace, ale uz teraz mi je ovela ovela lepsie. nehovorim, ze nemam migrenu, za tu dobu asi 3, ale v ovela mensej intenzite a zabrali mi pekne lieky od bolesti, co uz predtym nezaberali. a pocula som aj od viacerych, komu som to poradila, ze zabera, dokonca aj jednemu chlapovi (robim v lekarni, takze mam dobru spatnu vazbu)... nehovorim, ze to bude zazrak, ze to stopercentne zaberie a ze uz v zivote ziadnu migrenu mat nebudes, aj je to pomerne drahe (cca 13 eciek na mesiac), ale kto zazil, co je to migrena, myslim si, ze da cokolvek, aby mu bolo lepsie.

StanleyH

toto je presne aj na to, ak by si to bral pravidelne tak sa ti dokaze stabilizovat cievny system, lieky neexistuju na toto, lebo farm. portebuje mat klientov. Ludia trpiaci na tlak a cholesterol postupne vysadzaju lieky lebo im to pomaha. Je to len na tebe ci chces vyskusat tuto zmes bohatu na antioxidanty a mineraly

rexino

Ďakujem.. porozmýšľam.. ale ja by som skôr chcel niečo čo by pomohlo predchádzať migréne.. popripade nejake bilinky.. čaj ktoré by bojovali proti migréne..

StanleyH

Ahoj, ja som si tiez myslel ze mam len nejaku malu bolest hlavy z dehydratacie a povedali mi ze je to migrena, Nahmtali mi bloknute nervy na klucnej kosti a po rozmasirovani bolest presla, ale toto neni dlhodobe riesenie. Nastastie mam jeden produkt, ktory je primarne na srdcovocievny system a obsahuje komplex antioxidantov pre srdce. Tym ze je tak silny, dokaze reagovat na migrenu a velmi vela ludi si ho pochvaluje a prestali brat lieky na to, nakolko lieky su velmi silne. Ak by si chcel vediet viac o vyzivovom doplnku HRT, daj mi vediet. Chcem ti ho ponuknut nakolko pomohol vela ludom a je velmi pohotovostny lebo to netreba ani zapijat a beres to len ked potrebujes