preco sex je niekedy nezazivny?zeny aj vy to zazivate?

Príspevok v téme: preco sex je niekedy nezazivny?zeny aj vy to zazivate?
daktota

strasne by ma zaujimalo,ci ja som jedina,ktora niekedy zaziva s partnerom sex,ktory je niekedy nezazivny.proste su obdobia,kedy som nenormlane nadrzana a uzivam si to,ale v poslednej dobe,neviem ci som toho uz moc nasytena,alebo co,ale nebavilo ma to s nim.bez toho aby som citila rozkos,citila som skor miernu bolest v okoli maternici,sucha som bola,proste ziadne vzruso.mate to aj vy?dakujem pekne

jahodka123

treba to trošku osviežiť. vymyslite nové polohy, zmente prostredie, kup si sexi prádlo alebo nejaký kostým. nech sa priatel viac povenuje predohre atd. skúšajte nové veci, pustite si porno a hlavne lubrikant !

janekMY33

No moze byt mas rutinu tak si neny taka vzrusena ja sa stavim ze keby si si nasla ineho pekneho chlapca tak ta to bude urciti cas zase bavit a vzrusovat

AdamKrt

Mozno je to uz obohrate tema, ale ak uzivas HAK, moze to sposobovat.

Ak neuzivas - tak ako pisala bibisa. Chce to nejake obmeny. Ked mate suchoty, zaklad je nejazdit na sucho, pouzivajte lubrikant. Milovanie sa zacina uz v hlave, preto si mozete pripravit predohru uz telefonatmi, pisanim, urobit vzajomne masaze, laskanie, predohru. Menit polohy, skusat nove hracky. Skusit si kupit nejaku eroticku stolovu alebo kartovu hru, zmenit typicke prostredie, atd.

User_37597

to je zvyk...ste spolu dlho a preto to neni take ako by ste boli spolu dva tyzdne.proste zvyk a ked to chces spestrit mali by ste sa prekvapovat a pouzivat nejake pomocky a tak..ked mu to nepovies tak bude robit vsetko rovnako.