predlžovanie vlasov

Príspevok v téme: predlžovanie vlasov
Keit

ahojte ....
chcela by som sa vas opytat pretoze ako citam vsetko o predlzovani vlasov uz neviem co je pravda a co loz. Preto moja prva otazka znie:
1. Je lepsie predlzit si vlasy keratinom alebo klipmi
2. Je to lepsie tu u nas na Slovensku alebo v Nemecku ...
3. Kde nejlepsie predlzuju vlasy ....
Dakujem

sofinka1

ja mám predĺžené vlasy keratínom, tiež som spokojná, vlasy mám kvalitné, kúpila som si ich pred dvoma rokmi v košiciach v tarkan studiu a napojila mi ich sestra.Zatiaľ nemám pocit, že by mi keratín zničil vlasy tak ako to všetci píšu.Určite však záleží aj od kvality vlasov aj od práce kaderníka a ja som mala šťastie

tina78

ahojte kocky, chcem prejst z keratinu na pasiky, ale neviem sa zbavit keratinu z vlasov zostali tam rozdrobene ciastocky, ako ich mam odstranit??

adoree

Lulu,

neexistuje vyhovorka, ze si si nieco sposobila sama ci uz farbenim alebo cim. A uz vobec nie henou!!! Okamźite by som isla reklamovat minimalne pracu. Pravdepodobnym dovodom je to, ze vlasy boli nekvalitne napramienkovane zlym nekvalitnym keratinom, ktory sa po farbeni uvolnil(podotykam, ze ak by boli poriadne urobene, tak ani nekvalitny keratin sa len tak nerozpadne ked je zacvaknuty v eurolocku.) To sa v ziadnom pripade nemoze stat a jednoznace je to chyba kadernika alebo kto ti vlasy predlzoval. Aj keby boli eurolocky zle urobene a padali dole cele pramene, vlasy z pramenov nemozu vypadavat. Taketo pripady stretavam bezne. Kludne by si to obhajila aj pred sudom, takze trvaj na vrateni penazi!!! A isla by som tam co najskor. Ak by si potrebovala pomoc, kludne mi napis na moj mail (klikni si na moj nick.)

Co sa tyka vypadavania pramenov pri ktorejkolvek metode, zvacsa je to sposobene odflaknutou pracou alebo nekvalitnym materialom. Pri keratine neexituje aby spoje padali ak je keratin kvalitny (taliansky tvrdy) a ak Vam nepredlzovali vlasy maximalne hodinu aj s umyvanim a zostrihnutim.
Mikroringy so silikonom ak su dobre uzavrete nemozu vypadnut.
Pri trubickach je mensie ci vacsie padanie pramenov dan za to ze je to setrna metoda. Niekto robi na vlasoch uzliky, kedy pramene vypadavaju malo. Tu je vsak diskutabilne, ci ked Vam niekto urobi uzol na vlastnych vlasoch a potom to teplom stlaci do trubicky ci vlastne vlasy netrpia.

lulu123

no i ja som si dala predlzit vlasky a to eurolokmi....spokojna som bola hlavne preto ze som mala uz konecne dlhsie ale inac nic...ine....zacali mi padat normalne nazbierala som kopku vlasov z koberca a mojich...tych predlzenych...teraz po dvoch troch tyzdnoch ich mam o dost redsie nez predtym a vraj ze som si to sposobila sama neakym samponom ci hennou co som si davala potom na vlasky, neviem ci je to mozne...ale velmi som sklamana a nastvana....a to nejde o malu financnu ciastku...:(...

adoree

Predlzenie klipami je skor na prilezitostne predlzenie, vlasy zvycajne nebyvaju najvyssej kvality. Okrem toho nie je najvhonejsie na velmi jemne vlasy. Pri ostatnych metodach vlasy zostavaju v pramienkoch, mozu sa cesat a posuvaju sa po cca 3 mesiacoch. Treba teda ratat s pravidelnou investiciou na tento ukon.
Vyber metody a vhodnosti predlzenia by mal zvazit a odporucit odbornik. To vsak bohuzial nie jke kazdy, kto vlasy predlzuje. Preto je idealne ist na odporucenie niekoho, alebo minmalne na konzultaciu pri ktorej si vlasy najprv ´chytite´.
V neposlednom rade plati, ze na kvalitnych vlasoch neusetrite, takze treba hladat naozaj kvalitne, idealne panenske europske vlasy.
Tiez si nemyslim, ze by bola nejaka krajina zarukou kvality. vzdy je to o odbornikovi.
Karin

vierka86

ja mam predlzene vlasy keratinom a som maximalne spokojna, ono ani tak nezalezi akou metodou ale kto ti to robi, ja som nasla kocku ktora svoju pracu miluje a tak aj vyzera vysledok V zivote mi nevypadol ziadny pramienok, nemam problem s upravou ,vlasky sa mi nechlpia a to povodne moje su jemne krepovite vysusene vlasy