Všimli ste si to?

Príspevok v téme: Všimli ste si to?
dôvod

Všimli ste si, že lekári, ktorí robia plastické operácie majú vrásky, krivé a veľké nosy a odstávajúce uši a sú plešatí? Alebo majú tukové vankúšiky pod bradou, na bruchu aj inde? A oční lekári, ktorí robia laserové operácie očí, aby ich pacienti nemuseli nosiť okuliare, sami okuliare nosia? Pritom tie zákroky odporúčajú svojim klientom ako takmer bezrizikové. Ako to teda vlastne je? Nemali by sme byť pred plánovaním takých zákrokov opatrnejší? Veď keď si ich nedajú robiť odborníci, iste to nebude všetko s kostolným riadom...

Laurina22

Nerozumiem,co tu riesite.Oni to nerobia preto,lebo toto je ich praca.Pre plastickeho chirurga je jeho praca ako kazdy ina,ako keby isiel rano do obchodu na chlieb.To len my sa na to divame inak.

pajtaska

Je to preto lebo spokojnosť s vlastným zovnajškom nesuvisí s krásou alae psychikou človeka.Teda ak niekto je spokojný so sebou neznamená to že je preto že je krásny ale preto že on seba vníma tak že sa cíti dobre vo svojej koži.Mnohé často skor atraktív ne ženy idu na plastiku ak č asto sa tam ešte počas života vrátia lebo vždy nájdu n a sebe niečo čo sa dá vylepšit.Všimla som si a ososbne poznám viac či menej krásnych žien a spokojnost sebavedomie viem s istotou povedat nie je priamo umerné kráse ale je priamoumerné psychike človeka.Vela nepekných žien poznám ktoré sa vnímaju ako vemi atraktívne a podla toho sa aj správaju, vnimaju sa tak lebo maju taku psychiku ako aj opačne to platí.Ludia ktorý idu na plastiku idu leo m aju taku p sychiku,iný človek s inou p sychiku a tým istým obalom by už možno na plastiku nešiel.Je to psychická záležitost.A potom štatistiky potrvdili že ani po plastike sa psychika človeka užb nezmení , lebo nedostatok sa stal súčastou psychiky osobnosti človeka.Obal sa sice zm enil a to koli čomu trpeli sa stal sučastou ich povahy.

vevericka

lost..no ved ja tiez takych poznam..elektrikar, ktory nam robil rozvody, sikovny, dobre poprepajal vsetko a u neho v byte trcia na niektorych miestach kabliky zo steny, co sa tam uz roky chysta nieco pripojit:)

mataBB

pre toho napr plastickeho chirurga je to praca...nikto nikoho do ziadnej plastiky nenuti, cize ked nejaky clovek pride konzultovat k plastickemu chirurgovi, tak asi am zaujem o nejaku zmenu, cize nieco mu na sebe vadi

to neznamena ze to musi vadit aj tomu doktorovi na sebe..nie kazdy riesi svoj zovnajsok

lost

sikovny remeselnik, to je dobre prirovnanie, to ale ma zly casovy manazment :) tak co ak to odfusuje? :D

spravi 100 zakaznikov za rok, ale nenajde cas pre JEDNEHO - SEBA ? :))

osobne tiez poznam take pripady :))) a roba dobre, no doma z nejakeho dovodu nezacnu, resp. odklkadaju veci :D

vevericka

vies jak sa hovori, ked vojdes do kadernictva chod k tomu, kto ma horsie spravene vlasy, pretoze on ich robil tomu, ktory ich ma lepsie..
alebo sikovny remeselnik nema doma nic dokoncene lebo, robi stale u cudzich a na vlastne nema cas..tu to bude obdobne si myslim..

lost

velmi dobry postreh...

k plastike - hej, je tam riziko, uricte z dlhodobeho hladiska, ved logicky - telo sa vzdy bude snazit odstranit cudzi predmet zo seba.. blabla

k ocnemu - no niekto berie okuliare ako modny doplnok :) a mozno tiez nechcu riskovat, ktovie. to by chcelo anketu pre nich :D

ale na 101% existuju situacie, ked predajca nieco predava, ale sebe alebo rodine by to nedal ani zadarmo.. ani keby dostal zaplatene.. to je taky krasny efekt penazi..

ververka

a preco kadernicky chodia s osklbanymi vlasmi? ;) niektore preto, lebo nemaju na to cas. takze by som tu velmi nemoralizovala.