Vyhasla som...

Príspevok v téme: Vyhasla som...
zamarii

Prišla som nato! Našla som to, prečo zlyhávam. Vyhasla som. Neviem, prečo, z čoho sa to stalo, prečo som sa tak zmenila. Ale už takto ďalej neviem ísť. Nebaví ma škola, stratila som priateľov, život vidím v negatívnom svetle, všetko je pre mňa ťažké, každý krok ktorý spravím dopredu je pád. Nedokážem sa usmiať, každé slovo z mojich úst je urážka. Proste je pre mňa všetko nanič, a všetci sú zlí. Neviem, ako ďalej. Čítala som na internete že to čo prežívam je znak syndromu - vyhorenia. I po preštudovaní odborného návodu ako sa s tým vysporiadať, to nedokážem. Poradte mi niekto, ak s tým máte skúsenosti, ako ďalej, ako vratit svetlo do môjho života. Prosím.

Nemrtvy

ja som taky zivy mrtvy clovek, hoc ako male dieta som este bol vesely a energicky a pozitivny. Ale tento svet ktory nestoji za vela ma zmenil za zivu mrtvolu. Niekomu fajne niekomu zase peklo ..

Na syndrom vyhornia vobec neverim. Na dlhsiu dobu ludi moze pochitit depka, stratia lasku, rozbiju sa im urcite velke plany, atd .. ale zeby vyhoreli len tak z nicoho nic tak to je blbost.

zamarii, oziv spomeinky a najdi vo svojom zivote ten bod od ktoreho si "vyhorela". Mozno tam najdes odpovede. Musis si pomoct sama pretoze my nevieme dobre posudit preco? ako?.

dasd789as456

Jednoduche, potrebujes vypadnut niekde daleko, prec, zacat ako keby odznova,ale musis aj mysliet na buducnost a blizkych, takze nerob nejake velke blbosti.

ta3

Zamarii, pises: "a viem že láska je základ ale jednoducho niekedy to nejde mať rád, keď ľudia okolo sa k vám spravajú ako k handre. Vtedy všetká chuť odchádza." No a vies preco je tomu tak? Je velmi dolezite, co si clovek mysli sam o sebe, ako sa sprava sam ku sebe.
Ked ma clovek rad sam seba, vazi si sam seba a doveruje si, potom vyzaruje okolo seba zvlastnu silu, ktoru okolie velmi dobre vnima a preto sa ku tomu cloveku tiez sprava s patricnou uctou, takto nejako to funguje medzi nami na mentalnej urovni, ako sa sprava okolie ku nam, to je vlastne odraz toho, ako sa spravame my sami ku svojmu okoliu, ak chceme zmenit spravanie ludi okolo nas, najprv musime zmenit nase vlastne spravanie

[zruseny7]

A ..kašli prosím ťa na tzv. syndrómy. To sú len psychologické žvásty, aby psychológovia zarábali viac peňazí, tak vymyslia čokoľvek. Jednoducho máš depku, zlé obdobie ..to má občas každý. :)Skús sa pozrieť do zrkadla a usmiať sa, ďakuj za to čo máš, že si zdravá, uvedom si koľko máš možností pred sebou :) Pustí si dobrú hudbu, vyblázni sa, zatancuj si, choď si zabehať alebo zájdi napríklad na zumbu. :D Neber všetko príliš vážne a uvoľni sa! :) Povedz si, že byť nachvíľu sama nie je zlé ..príde ešte veľa ľudí v tvojom živote. :) Skús sa začať zaujímať o to, čo sa máš učiť do školy ..neber to tak, že musíš ..nepozeraj sa na to tak pasívne ..ono ťa to potom začne baviť a ešte viac, keď začneš mať dobré známky :) Uč sa cudzie jazyky alebo si nájdi niečo čo ťa baví a venuj sa tomu ..ak nevieš čo ťa baví ..tak to skús nájsť ..skúšaj kým nenájdeš to čo ťa baví :)) život je krásny, je to dar, skús ho prežívať naplno a s optimizmom :)

[zruseny7]

Ahoj :)
Nájdi si na leto robotu v zahraničí :) Nový ľudia, nové zážitky a zarobené peniaze tiež potešia :))

soffa

a co tak niekam vypadnut.ja sa tym vzdy ohradzujem,ze je niekedy dobre zbalit svestky a vypadnut.odychnut si od vsetkeho,aj od rodiny,priatelov,prace...spoznat svet,inu mentalitu,otukat sa..mozes si to dovolit?

Michael86

Najdi si priateľa láska ťa naplní chuťou žiť .Ja som lasku stratil kvoli podobnym problemom ako mas ty tiez som prestal vyzarovat pozitivnu energiu a stratil som aj sam seba.Dnes som už myslim z najhorsieho vonku pomohol som si ako som vedel od mala mám kladný vztah k prirode tak tam som prisiel na pozitivne myslienky aj ked som bol sám no nepotreboval som spolocnost,ale nikdy to nebude so mnou v poriadku,lebo sa nemám rád .

zamarii

Ďakujem, Vám všetkým, za komentáre, a podporu. Som rada, že som našla ľudí ktorí ma nevysmiali, ale naopak súhlasia som nou, a majú rovnaký problém. Ak máte záujem, môžme sa skontaktovať cez email. Rada ;)

A psa nemám, a viem že láska je základ ale jednoducho niekedy to nejde mať rád, keď ľudia okolo sa k vám spravajú ako k handre. Vtedy všetká chuť odchádza.

ta3

Intros, medzi dokazem to a dokazal by som to je velky rozdiel, aspon trochu mi ver, mohol by si mi byt vnukom, cize mam uz svoj vek, mam vela skusenosti a vela precitanych knih o vztahoch a laske, viem o com hovorim, chcem Zamarii, Tebe a vsetkym mladym nestastnym ludom trochu poradit, zakladom stastneho zivota je laska, vratane lasky k sebe samemu, mnoho ludi to mozno chape ako egoizmus, ale to s egoizmom nema naozaj nic spolocne, az ked mame radi sami seba sme pripraveni milovat ineho cloveka