Nešpecifikovaná porucha rovnováhy

Príspevok v téme: Nešpecifikovaná porucha rovnováhy
Tommy89

Ahoj, chcel by som sa poradiť s niekym, kto mal možno niečo podobné ako ja, možno práve aj má, alebo pozná niekoho, kto to mal a ako to vyliečil :)

Začnem asi takto: Nastal deň "D", ktorý sa mi stal osudným, pretože som cítil, že namna niečo lezie a to doslova. Ráno som sa prebudil stým, že mám jemné záchvevy, akokeby som mal stratiť rovnováhu. Akosi som to vychodil, ale na druhý deň to bolo oveľa horšie a to tak, že som musel isť ku doktorke. Diagnostikovala mi virózu (pretože u Nás bol na marótke brat s niečim podobným a možno som to od neho chytil). Predpísala mi paralen a nejaké antibiotikum, ktoré som začal brať a hneď na druhý deň som stým skončil, pretože to vôbec nepripadalo ako viróza. Tak som znova našívil pani doktorku, celý zelený (vyvracaný). Tak ma poslali ležať na infekčné, kde mi dagnostikovali Zápal mozg. blán :D. Spravili lumbláku a na to to hneď vylúčili. Tak som si odležal v pekelnom pocite točenia hlavy (nemohol som ani jesť, tak mi bolo zle) celý týždeň, keď ma prepustili domov na nešpecifikovanú virózu. V priebehu mojej nemocničnej návštevy som pobehal ORL + neurologa, kde mi dali užívať Betaserc 8 Mg. To ma asi nejak nakoplo a prepustili ma domov. Doma to trvalo tiež pekný týždeň, dva kým som sa naučil prijímať okolie okolo seba. Musel som sa naučiť chodiť von, cestovať autom a podobne. Následne som išiel na MNR mozgu, kde nezistili nič. Tak som bol zas a opäť doma. Následne som navšívil psychologičku, kde mi odporučila terapie + lieky (Citalec+ Neurol). Bral som ich ako mi odporučili, ale nerobili mi dobre, ráno sa ešte aj teraz prebúdzam z rannou nevolnosťou. Takže som pred nedávnom vysadil Neurol. Rozmýšlam nad vysadením veškerej medikamentózy. Včera som bol u masérky, ktorá mi odblokovala chrbitcu + šiju. Cítim sa v podstate stále tak isto a ani netuším, kedy nastane deň môjho vyzdravenia :) Ďakujem za rady

Tommy89

ďakujem za radu, ale týmto som sa zaoberal už asi pred 2 mesiacmi. Totižto chorobu mám už niečo cez 3. A keby to bol vest. syndrom, tak mi to už povie ORL doktor :) Bol som, opakujem aj na MNR a robil mi vyšetrenia na vest. aparát, kde sa dopátral k výsledku: nešpecifikovaná porucha. rovn. :)