Xanax

Príspevok v téme: Xanax
111

chcel by som radu.moj oco ma 50 rokov a ma mensie zdravotne problemy vysoky krvny tlak a tak...bol u lekara a stazoval sa asi na nervozitu a ten mu predpisal tabletky xanax.odvtedy sa oco sprava cudne,rozprava odveci,ako keby mal vypite ,pritom oco nepije,nevie poriadne co zo sebou.myslim ze je tym xanaxom nadrogovany,bojim sa o jeho zdravie.ale oco si neda povedat na nas doma to zle vplyva.co robit?

stevard

Užívam Xanax "podľa potreby". Niekedy 0,5mg, málokedy 1mg (za deň). Nepravidelne. Niekedy aj týždeň dva nepotrebujem nič. Teraz mi zmenili na Cipralex. Je to niečo podobné, alebo "protichodné" ? je pravda, že Cipralex by nemali užívať tí, čo majú problém si srdcom? Podľa príbalového lístka je to tak. Istý lekár mi povedal, aby som si príbalové lístky nevšímal. Na nich sa však píše:"Čítajte pozorne!" Ďakujem!

tish

skus sa s nim najprv porozpravat o zmene jeho spravania, nenapadne samozrejme, ci si na sebe nieco nevsimol a ci sa citi v pohode. je tu aj moznost, ze to nie je xanaxom ale ze je to nejake ine vazne ochorenie, preto by si nemal vahat a riesit to cim skor. a ak bude ochotny pripustit, ze nieco nie je v poriadku tak chod spolu s nim k lekarovi. ale ak by sa tomu branil, zajdi za jeho lekarom sam. takto by som to riesila ja.

chiriklas

ties si mysli ,ze by sme to mali riesit spolu ,tak sa do toho pustim.ale co mam spravyt ako prve presvecit ho aby siel k svojmu lekarovy?

tish

ja myslim, ze by ste to mali riesit spolu, neviem aky mate vztah ale mal by si to skusit. mozno mu xanax nesadol alebo je pre neho silny.

111

ale mam to nechat na oca alebo to mam riesit ja sam?mam len 18r.a oco je dospely tak by mal vediet co mu roby dobre a co nie?pytal som sa oca ze co to berie tak my povedal ze od doktora na ukludnenie.no ja neviem.a ten doktor co mu to predpisoval niekedy tak sa pred mesiacom obesil...a teras neviem kto mu to predpisujem ja som sa z ocom o takych veciach nikdy nerospraval a navyse som na internate a vydime sa len cez vykendy...

tish

je to mozne, lekar by mu mal predpisat nieco slabsie, napr lexaurin alebo skusit nieco volnopredajne ako persen alebo magnezium.