tehotenstvo a teramalne kupalisko

nyleve

Presne ako píše weva - tampón si treba dať pred vstupom do bazéna a vybrať hneď po výjdení z vody, ale mať ho max.1hod.. Ak sa kúpeš dlhšie, vymeniť ho. Áno, on nasiakne vodou, ale na istý čas zadrží baktérie a iné mikroorganizmy.

3nttt

ďakujem:) no ja som hlavne kvoli nejakému zápalu. Ale ja som nikdy (musím si zaklopať) nemala infekcie tam dole...až na zápal močových ciest. a to bolo tiež dááávno.tak snáď sa nemusím báť:) a máš pravdu:) ja sa tak isto snažím nestresovať nad všetkým ale toto som chcela vedieť lebo som si nebola istá...ale tak už som kludná:)

Weva

no super, vsetko s mierou :) s tym tamponom neviem, hlavne ho hned ako vyjdes von vyber asi... a ono krcok maternice by nemal nic prepustit k babatku cez ten hlien a ono je v plodovej vode chranene, skor ide o Tvoj mozny zapal, ale moja lekarka bola velmi otvorena a vravela ze netreba byt prilis uzkostlivy. Ak si nemavala inokedy caste problemy podla mna to i teraz v pohode zvladnes ... drzim palce a uzi si vylet

3nttt

dakujem za rady:) vcera som to vsetko obvolala :)volala som dr a ta mi povedala ze teplota neni problem,ze jedine tie infekcie.spytala som sa aj na ten tampon ale ku tomu mi povedala ze to je za jedno lebo aj tampon nasiakne tou vodou...ale tak aspon pre lepsie pocit :) a tie tampony su nejake speci ci klasicke?ak specialne tak kde ich zozeniem? v lekarni?
potom som volala aj priamo na to kupalisko ze ci sa im tam chodia cvachtat aj tehotne a na to mi jedna pani odpisala ze ona ma 8 mesacneho syna a minuly rok v 8mesiaci sa tam macala o dusu :) tak snad nemusim stresovat :)

Weva

No ja som riesila nieco podobne, kedze sme sli na Island a moje lekarka hovorila 2 veci - jedna je teplota (pri tej co pises je to ok, pretoze nie je to teplejsie ako telesna teplota, takze by si sa nemala prehriat), pripadne si davaj castejsie prestavku a vezmi si viacero plaviek nech nie si nasledne v mokrom. Druha su mikroorganizmi - tu som sa vsak skontaktovala s danym strediskom a voda tam nie je problem... mozno skus skontaktovat ich, ci maju skusenosti, pripadne robia nejake analyzy. Ja som si to uzila, aj ked som sa "macala" menej ako moj manzel... Gratulujem k babatku :)