Už týždeň špinenie počas HAK - prečo ?!!

Príspevok v téme: Už týždeň špinenie počas HAK - prečo ?!!
jahodka123

čaute. neviem prečo mám stále špineni počas bratia HAK. väčšinou mi to urobí keď si zoberiem príliž neskoro tabletku, ale to sa nestalo. už to trvá asi týždeň a som z toho na nervy. pred dvomi týždnami som bola na gynde a všetko som mala OK. mohlo by to byť zo stresu ? lebo toho mám fakt požehnane. čo s tým?? lekár mi dnes neordinuje, musím počkať minimálne do zajtra. myslela som, že to prejde po 1-2 dňoch, ako vždy, ale neprešlo...

sssssss9

ja som mala presne tento isty problem ako ty.... a verdikt lekarky bolo ze je pre mna hak slaba a neudrzi mi cyklus...tak mi zmenila hak na s vyšou davkou hormonou a uz je dobre :))

jajusqa

ahojte hak beriem uz rok este mam tri tabletky do konca blistra a dnes rano som spinila...mam pocit ze som prechladnuta moze to byt aj tym?

jahodka123

Ja som to vôbec ani nemala, tak jak sa všade píše, že to tak býva. Mne to začlo až teraz a to ich mám už pol roka. Ďakujem.

jankaaaaaaaa

pri jeanine nastava vacisa zmena co sa tyka vystelky maternice, takze tam moze byt spinenie castejsie, lenze do troch mesiacov by sa to uz nemalo stavat. popytaj sa lekara co a ako. ale napis na www.antikoncepcia.com

jahodka123

sakra. no berem blister ešte tento týždeň a asi to začnem užívať tak, ako by sa malo, lebo ma to nebaví už :-/
Dííík za rady

jahodka123

môže to byť aj z toho, že nie vždy mám medzi baleniami prestávku ? väčšinu užívam 2 až 3 balenia po sebe, aby som nemala menzes a potom dám prestávku. Doktor povedal, že je to OK a od viac lekárov som počula, že Jeanine je na toto ako stvorená.

lioness_01

aha... Jeanine,nie je až také slabé....

neviem... to asi fakt konzultuj u lekára...

7 rokov je inak hrozne veľa