Nemozem schudnut!

L.Borgia

aj dlhodobá nespokojnosť môže viesť k faldíkom navyše. Ide o prirodzenú reakciu organizmu, ktorý pri emocionálnom strese znásobí vylučovanie hormónu kortizolu. A práve jeho prebytok vám spôsobí narastajúcu hmotnosť.

preto z času na čas prehodnoťte svoj súkromný i profesijný život, či v ňom nie sú nejaké vážne trhliny.

nájdite príčiny svojej nespokojnosti a zmeňte ich, s najväčšou pravdepodobnosťou to narobí divy i s vašou postavou.

bubelka

Ahoj Liliana00052

Zmenu na váhe neuvidiš tak skoro, niekedy sa zmena prejaví až po 30 dňoch intezivného cvičenia. Niekedy nepôjdeš s váhou dole, ale tvoja postava sa správne vyformuje. Taktiež si musíš uvedomiť, že to čo ti išlo ľahšie pred pár rokmi nemusí ísť dnes tak ľahko.
Ak nechceš len schudnúť ale aj vyformovať postavu skús začať cvičiť jogu a pilates. Po 3 mesiacoch intezívneho cvičenia pôjdeš až o 2 konfekčné čísla dole :)

evula81

Ahoj! Ja som za týždeň zhodila 3kg a to bez cvičenia a zdravo. Ak chceš vedieť ako na to, tak mi napíš na zdravy.clovek@gmail.com a garantujem Ti,že do leta budeś FIT:-D

vierka86

xdanielax
no jasne a dalsi problem, stale cvicis, telo potrebuje oddychovat
najlepsie je 3 krat do tyzdna silovy trenning v posilke a dva krat kardio

xdanielax

to jak chces schudnut ked nic nejes a kazdy den cvicis?! uplne zle cele. navyse 10 dni nic nie je. dva mesiace tomu daj a ked nic ani potom (co zmenis terajsie stravovanie a cvicenie) tak treba zvolit inu strategiu.