zeny,ktora z vas si dava make-up na tvar?dovod...

anjelik9

ja som používala make up ked sa mi vyhadzovala tvar bo keby mam každú vyrážku a fliačik zatierať tyčinkou tak som jak muchotravka pravdu povedat liezlo mi na nervy ze boli po tom spinave veci nakolko to bolo cez zimu rolaky saly a pod. plus ešte odličovanie teraz si dam len korektor make up len pod oci na prekrytie kruhov myslim si ze je to fajn ked chces daco zakryt nejaky nedostatok občas ked sa chceš zahrať na peknú na svadbe a pod. ale každý deň "bezdôvodne" požívať by sa mi nechcelo =)

Dada.

Ja make up nepouživam pretože zjednotený ton pleti mi pripada umelo ako umela babika. Ja ak mam vyražku alebo fliačiky po nich tak si ich iba prekryjem krycou tyčinkou ale nikdy si nadam make up na celu tvar je mi to aj neprijemne, neznesiem to na tvari, vadi mi to.

muc

....to co je za blba otazka, ze preco si davaju zeny make up?! no zrejme preto, na co je urceny- na zjednotenie tonu pleti, prekrytie nedostatkov a rozjasnenie pleti.

lenca45

Make-up mozu odsudzovat len zeny, ktore nepoznaju problemy s pletou. Naco by ho vlastne pouzivali, ak je ich plet cista a rovnomerne sfarbena? Ja mam zdedene kruhy pod ocami a kazdy mesiac pred menstruaciou sa vyhadzem vyrazkami, ktore dalsie 2 tyzdne liecim a preto vsetko pouzivam make-up. Navyse v praci musim vyzerat upravene.

badhairday

Ja si make-up nedavam, myslim si tak "skromne", ze mam celkom peknu plet :D Ale som dost bleda, niekedy som skusala tonovacie kremy, ale tie mi farebne nesedeli. Nenasla som este odtien, ktory by mi pasoval. Pri make-upoch je aspon vyber odtienov vacsi, ale zas sa mi nepaci, ak na niekom vidim na dennom svetle make-up, nevyzera to pekne. Ak sa mi obcas vyhodi nejaka vyrazka, pouzijem korektor.

Theshadows

nikdy nepoužívam make up na tvár som dost tmavá a aj bez neho v yzerám akoby som mala tmavý m akeup na tvári nepotrebujem to , ale na maturitu som si dala aby sa mi neleskla tvár.

Všimla som si že make up si dávajú dievčatá ktoré su bledé,svetlé ,a si myslí m je to su per vec, keby som bola biel aj ja by som si dávala,je to v poriadku k aždý si kompenzuje svoj iný nedostatok.Páči sa mi to,len pozor pri hraniciach s ušami a krkom aby nebol okatý rozdiel treba to dobre zamaskovat, aby bol prirodzený look.

Mne sa skor páči ak je žena bledá ak na svoju porcelán ovu plet si dá líčka ružovo červené to sa mi vaic opáči to nevadi že je bledá.

katka...

Keby som mala dokonalu plet, tak si ho nedavam. Davam si ho prave preto, vzdy ked idem von. Zjednoti farbu pleti, prekryje pory. No a odlicovat sa mi nechce, ale "musi" sa to. :) Mam odlicovaciu vodu Bioderma na citlivu plet.

lochness

ja si davam ked idem niekam von (do skoly, do mesta, do roboty, nakupovat, posediet niekam), pretoze mam nerovnomernu farbu pleti, sem tam nejaka vyrazka a viditelne pory.. odlicujem sa bud mliekom + pletovou vodou alebo si len odlicim oci a zvysok tvare umyjem peelingovym gelom (ked sa mi nechce s tym babrat :))