Chudnem s Alli a súrne potrebujem poradiť

Príspevok v téme: Chudnem s Alli a súrne potrebujem poradiť
Lucia80

Ahojte. Začala som užívať Alli. Po týždni užívania sa mi stala nemilá záležitosť, zrazu ma pritlačilo na veľkú a už som nestihla urobiť ani krok a pokakala som sa. Nebolo to len malé pripokakanie, ale úplne fest som sa potento. Ďalšie dva dni bolo všetko v poriadku a predvčerom sa mi to stalo znova a v rovnakej miere, komplet mi to ušlo do prádla. Dnes sa mi to stalo zas, z ničoho nič kŕč a zrazu som mala plné gate. Neviem či môj organizmus to nezvláda a musím prípravok vysadiť, alebo časom sa to upraví a ďalej to bude bez problémov. Životosprávu dodržiavam presne podľa príbalového letáku. V príbalovom letáku, medzi častými nežiadúcimi účinkami, je aj neschopnosť udržať stolicu. Mne sa to stalo zatial 3x, inak som bez hnačiek a normálne chodievam na toaletu. Neviem čo mám robiť, takže bola by som rada, keby mi niekto poradil. Neverím, že ku tak chúlostivému problému sa niekto prizna (i keď podľa príbalového letáku, je to častý nežiadúci účinok), ale veľmi rada by som sa dozvedela, či po pár nehodách, to už bolo ďalej úplne v poriadku, alebo ste Alli museli vysadiť. Dík za každú odpoveď.

opalka

ja sa chcem opytat, ze ked zjem nieco mastnejsie a dam si alli,do akeho casu ma prebehne na WC

ide o to, ze co ak zjem nieco,o com si mylsim, ze ni eje tak mastne,ale alli si bud emylsiet nieco ine ? :) kolko casu mi ostava?

druha otazka:

potrebujem schudnut cca 5 kg, viem,ze nie som zrovna idelna pacient pre alli,ale inak to uz nejde
staci napriklad v mojom pripade uzivat alli 2 x denne?

Scotch

:D ludia, ja toto nechapem... ved keby ste dodrziavali jedalnicek tak, ako to pisu v pribalovom letaku, tak by ste schudli aj bez tych liekov... boze, staci par dovercivych ludi a niekto sa pekne nabali...

maria36

Ja som alli užívala a akurat jedenkrat sa mi stalo, ze som zjedla mastnejsi obed a mala som potom hnackovitu stolicu. To ma vlastne posunulo dalej a uz som si na zlozenie stravy davala pozor :) schudla som asi 10 kg. Ja osobne mam len dobre skusenosti :) Pokojne by som to ešte brala.

2bodka

Nestacim sa divit, ako moze lekarka odporucat Alli???? :-o
Keby som si precitala prvy priznak (ktory opisujes) ze je akoze "bezny" okamzite by som to svinstvo vysmarila do kosa. Ale nie, to by sa nestalo. Ja by som si totiz lieky na chudnutie nekupila. Urcite vies, ze ked sa menej hybes, musis aj menej jest a ked to nie je mozne, treba jest vela, ale len zeleniny. Tej mozes zjest aj za kybel. ;) Znicit si metabolizmus nejakymi liekmi je hlupost a doktorku ktora to odporuca by som posadila do basy za to. Preco potom dietologovia nenaordinuju kazdemu Alli? Vysadit okamzite. Diety su nanic. Ja osobne som odjakziva mala problemy so svojou vahou, ako pubertacka som skusala vsemozne diety az som si tak znicila zaludok, ze skoro vobec nemam zaludocnu kyselinu, vysledkom je, ze nedokazem normalne spracovat tazke jedla.. Nie ze by mi nejako extra v zivote chybali, ale stane sa, ze ste niekde a oslave, ponuknu vas niecim a vy nemozte odmienut, lebo nechcete urazit hostitela... a potom vam je zle. Nic ziadne diety, pravidelna strava, menej kaloricka, vela zeleniny a na cas kym sa nemozes hybat, vysad pecivo, zemiaky.. sladkosti, alkohol, udeniny.. to urcite vies aj sama...

sisa425

Ahoj Luci :) ja som alli vyskusala a bola som velmi spokojna. Nemala som ani raz vedlajsie ucinky. Skus byt nadalej disciplinovana a uvidis, ze vysledky sa dostavia. Drzim palce!

xdanielax

zeby lekarke zaplatila farmaceuticka spolocnost za propagaciu? Suhlasim s nazorom, ze lieky na chudnutie nie su ziadnym vychodiskom. Nestresuj a radsej poctivo rehabilituj, nech mozes pomaly pridavat pohyb. Ak si nepribrala z toho ze sa prejedas atd, je to uplne ok. Nevyhadzuj peniaze zbytocne.

tpch

Unik stolice nastane vzdy, ked zjes nieco, co obsahuje tuk. Ak budes jest jedlo bez tuku, unik stolice nenastane. Takato strava vsak dlhodobo nie je zdrava.

youki

je to bezny sprievodny jav tohto "lieku".
Stretol som sa s ludmi, ktorych pri dlhodobejsom pouzivani takto prehnalo uz po 15 minutach od obeda. Takze by som odporucal vysadit co najskor.

Lucia: mal som podobny problem - pravidelne som sportoval, pri podrazeni pocas zapasu sa mi vyklbil clenok a nemohol som pol roka poriadne chodit. Pribral som tusim 13kg kedze organizmus si dlho zvyka na taku zmenu (z pravidelnych treningov som pol roka presedel).
Neviem co to je za lekarku, ale mne odporucil trener venovat sa vahe az po rehabilitacii a ked sa nad tym zamyslam spatne, dobre spravil. Par mesiacov po postaveni na nohy sa mi vaha aj vydrz vratila do povodneho stavu. S kg navyse sa lahsie trenuje, ako ked budes oslabena (po prestavke) a este aj vychudnuta. Okrem toho je riziko, ze ked potom zacnes sportovat, tak mas redsie kosti (po dietach) a lahsie dojdes k urazu.
Mne trvalo navratenie do povodnej vahy rovnaky cas, ktory som nemohol cvicit, ale to uz zalezi aj od veku a konkretneho organizmu. Kazdopadne lepsia cesta ako lieky alebo diety.

Lucia80

Bola som štíhla, vyšportovaná, no po úraze kolena som pribrala 18kg. Teraz rehabilitujem a snažím sa schudnúť a ako podporný prostriedok mi Alli doporučila lekárka.