Milovala som sa s priatelom..

Príspevok v téme: Milovala som sa s priatelom..
Saxana87

Zdravim,vcera som sa milovala s riatelom,povedal,ze vyzeram dobre,doslo vecer miovaniu.

Nestava sa,teda este sa m nestalo ze ked som fajcila priatela trvalo to tak dlho ako vcera,proste asi 40min trvalo kym sa spravil. Robila som to slabo? ja som sa uz dost trapne citila....

potom ked sme sa milovali ,nasadil si gumu,prestal m stat penis... ked sa postavil,milovali sme sa dalej, no ked sa urobil

chceli sme pokracovat ale dost dlho m trva kym si tu gumu nasadi,nechapala som,ked sa snazil s kondom nasadit povedal-mojko nic zo mna,co to mao akoze byt? :(trapi ma to...

dik za reakcie
sisa

trala

mne sa najviac páčila tá úvodná veta: priateľa mi povedal, že vyzerám dobre, tak došlo k sexu....koľko málo stačí, aby chlapi dosiahli svoje :))

attnbb

v prvom rade je je to riadne trapne ze sem pises taketo hluposti.z tvojho pravopisu odhadujem ze mas tak 14 rokov,a v hlave nic..no a o tej druhej veci ze si to robila len s kamaratom uz ani nehovorim..

gre_ta

Pri fajčení ho skús viac napínať ;) hladkanie, kúsanie, škrabkanie, lízanie všade okolo... daj si načas a potom bude v siedmom nebi a hotový aj za 10 minút ;)

AdamKrt

A on je na to nejaky limit, ze ked zena fajci muzovi, tak sa ma urobit ?

Ked sa muz dokaze ovladat, tak moze byt pre zenu riadne tazke, urobit ho az do konca.

Ak si to chce ten chlap vychutnat, moze to oddalovat.

odpoved

asi to nebol vas prvy sex, ci?

mohol mat nejaky stres, nieco ho moze trapit, myslienky mohol mat inde, nejaky osobny problem a preto nebol v stopercentnej forme. Obcas sa to stava, nic by som si z toho nerobila, ak sa to nestava pravidelne.

Ale najlepsie by bolo ak sa opytas priamo jeho, napriklad co sa toho fajcenia tyka, myslim, ze to tiez nebolo tebou, ale mozno sa ho mozes opytat, ci sa mu to paci, ako to robis, rsp co by sa mu pacilo, ci to ma radsej rychlejsie, silnejsie apod...v sexe treba komunikovat.