Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Výsledky z odberu krvi - vyzná sa v tom niekto?

Príspevok v téme: Výsledky z odberu krvi - vyzná sa v tom niekto?
ja:)

Ahojte, chcela by som poprosiť medikov, prípadne aj ostatných, ktorí sa s tým stretli, čo znamenajú tieto skratky a čo to znamená (dostanem sa k tomu neskôr). Dokt. mi brala krv kvoli podozreniu na inf. mononukleozu a vo vysledkoch mam aj iné veci zvýraznené, no nedala mi k tomu žiadny koment (len k inf. mononukleóze, ktorá sa potvrdila, ale ževraj ma "len lízla"). Takže, ak sa niekto vyznáte, prosím, napíšte, čo to znamená + čo to znamená pre mňa :)) Napíšem len tie, čo mi vyšli mimo doporuč. hranice, al. tesne.
Biochémia sérum:
CRP mi vyšlo 6,2 (má byť menej ako 5).
Cholesterol mam 5,60 (ma byt 3,90-5,20 - je to uz vela zvysene? asi by som si mala davat pozor na tuk)
Krvný obraz:
WBC 8,2 (ma byt 3,5-10)
PDW 12,1 (ma byt 12,5-15,5)
MPV 10,3 (7,8-11)
Diferencialny leukogram-analyzátor:
EO# 0,96 (0,00-0,30)
NEUT% 40,2 (50,0-70,0)
EO% 11,7 (0,0-6,0)
MONO% 9,8 (2,0-9,0)
LYMPH% 36,6 (20-42)

Mikroskopické hodnotenie
APEO 0,960! -mam to zvyrazene takisto, lebo doporuc. hodnoty su 0,050-0,300

Dakujem velmi pekne za Vas cas.

Textová Inzercia

Fresh - pre zdravie zamestnancov.

Služba pre firmy, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov. Objednajte hneď!

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Výsledky z odberu krvi - vyzná sa v tom niekto? - Fórum - ZDRAVIE.sk