Tatralandia - zle skusenosti

Príspevok v téme: Tatralandia - zle skusenosti
Janulik33

Dnes sme s kolegami dali nahodou rec na Tatraladiu. Chcem tam ist v lete s rodinkou. Uz sme tam raz boli a vsetko bolo OK. Jeden kolega vsak spominal, ze tam jeho priatelku z jedneho tobogana pri dopade vyhodilo mimo bazen. Nic vazne sa jej nestalo, no ked upozornil na to personal ten povedal, ze vsak treba "brzdit".
Druhy zas hovoril ze spoje, z kt. su spravene tobogany nie su dobre vyriesene, bo jeho kamaratovi tam strhlo znamienka z chrbta.
Mate aj vy nejake podobne negativne skusenosti s tymto aquaparkom??

Pavel P

Čistota vody sa oproti minulosti zhoršila , Niektorí ľudia sa tam chodia doslova vyblázniť , nie relaxovať . Počas sezóny , absolútne nevhodne a pre rodiny s deťmi už vôbec . Ak je pekne a počas týždňa , áno , ale iba pre tých čo si nepotrpia na kvalitu vody.Personal nijako nezasahuje do správania sa bláznov na kúpalisku . Naposledy som mal kúpený lístok za 12,90 cez internet , na pokladni mi povedali že neplatí nech si kúpim na pokladni ďalší za vyše 20 eur. , tak ma kúpanie stálo vyše 30 e. a cesta vyše 20 eur, za to čo tam dorábajú v bazénoch hlavne Poliaci sa to fakt neoplatí . Už som tam zažil i černochov i arabov v habitoch vo vode , ale nikdy viac . Naposledy - po hodine som štartoval odtiaľ čo naj ďalej .

Gabusssa

Tatralandia NIKDY VIAC... Všetky negatíva, o ktorých som sa tu dočítala, vyjadrujú úplne moje pocity. Za obrovské peniaze nedostanete nič svetoborné, dokonca naopak. Strávili sme tam 4 hodiny., z toho dve čakaním. Bol pondelok a i tak všade bolo kopec ľudí, tlačenica, v bazénoch som si pripadala ako sardinka, v šatniach sa nebolo kde pohmúť pri odchode okolo piatej).Sprchy absolútne bez súkromia - 10 v jednej miestosti (ako v školskej telocvični), . A to som bola rada, že som ich našla. Vonku pri bazénoch o sprchách ani chýru anu slychu. Takže sa zrejme málokto osprchoval pri vstupe do bazénov. Fuj hnus....Jedlo bolo tak drahé, že som radšej nebola ani hladná - napr. lángoš vyše 4 EUR, hotdog 4 EUR. Nedá sa povedať, že som sklamaná, ja som maximálne nahnevaná. Mám pocit, že niekto sa z nás dobre rehoce., pretože sme ochotní zaplatiť nekresťanské peniaze za takéto úbohé služby. Cítim sa podvedená....

Nahnevana

Dna 18.8.2018 sme navsivili aquapark tatralandia a poviem sme sklamany tatralandia nezvlada vacsi napor ludi jednak to ze 27e stoji vstupne okey... clovek si mysli ze teda si to uzijete no praveze vobec ste radi ze sa 3x spustite na tobogane pricom si odstojite 20 minutovu radu lebo cakate na nafukovacku alebo jasne mozte si zaplatit 3e za expres nafukovacku a mozte sa spustit 1× pridali 2 nove tobogany super je to ze nemusite si nafukovacku vynasat sami lebo vam to vyniesie "vytah"ci ako to mam nazvat tak sme sa potesili ze ideme vyskusat to ze sme tam stali hodinu lebo je tam system ze stojite v rade na zlty a modry tobogan expres rada co si zaplatite 1e ale cakate hore zas takze cakat budete tak ci tak.no takze cakate v rade na modry tobogan ale ti co cakali na zlty tak tam to islo ako na pase lenze ludia co cakali v rade na zlty tobogan isli na modry takze ti co cakali na modry tak tam mohli vystat aj jamu tak sme to vzdali prisli sme po 3 hodinach uz bolo menej ludi konecne sme sa dostali hore prideme tam a pokazil sa ten vytah s nafukovackami takze sme tam stali 20 minut uz celi premrznuti tak sme sklamany odisli lebo nevedeli povedat kedy to zpojazdnia...potom si poviete no nic ideme troska zrelaxovat tak si chcete dat drink to ze 2dc drinku stoji 4,2 si poviem raz za cas sa to da tak tam idem stojite tam dalsich 20 minut 3 barmani z toho 1 robi a 2 sa rozpravaju hm... po case to zdavam tak idem trosku do bubliniek sa vyvalit to ze za hlavou mam 8 prazdnych poharov hm... ani sa nemozem opriet lebo tie prazdne pohare pozhadzujem do vody si hovorim mam to upratat aby som si mohla uzit bublinky?takze dalsi zly dojem

Nicoletta53

Dobrý deň Tatralandia už nikdy viac!!! Arogantný personál v kuchyni vyhovárali sa ze sú len dvaja a nestíhajú to sa ešte dá prepacit ale aby sa k Vám správali arogantne ako by ste neboli nič pritom nas zákazník nás Pan a takto strácajú len zákazníkov naschvál mi nasipal čili do jedla aj keď som ich poprosila bez a snažil sa ma presvedčiť že omáčka je zmenená kuchár Jozef prezývaný Dodo po degustaci omáčky som zistila ze nie je pikantná ako tvrdil tak až keď som mu povedala ze sa budem sťažovať nadriadenému aký je arogantný my spravil nové a po rozhovor ktorý si mysleli ze nepočujem druhý kuchár mu povedal ze nemal si jej tam sypať to čili a ešte to chceli uhrať na šalát ktorý si vraj mam zobrať zadarmo :) trápne.... Ďalšia vec klamú na jedlách gramáže..... Ľudia to si pekne od kontrolujte vraj sa nájete v raji:) za dve osoby na 3 hodiny som platila skoro 50 eur pomaly o pol 9 vás začnú vyhanat z bazéna a co ma už upne dorazilo o 9 co sa všetci prezliekali zhasol personál svetlo všade tma a mamičky tam boli aj s Babetkami keby sa ta mamička smykla a spadnú? Posledný krát už nikdy viac!!!!!!

Churchil

Tatralandia - uz nikdy vic. Skutecne je to predrazene. Jeli jsme i kvuli detem z cech. Mohu konstatovat ze vsude Rakousko,Italie je to levnejsi. Neomezeny vstup lidi, nehorazne ceny. Skoda ze jsme podlehli reklame, mohli jsme si den uzit rozumneji.
Honza

Nika14

Dobrý deň. Včera sme boli v Tatralandii. Súhlasím s tým že je to úplne predražené. Tobogány nie všetky 100% bezpečné. Jeden tobogán vonku vedľa Anakondy ( neviem ako sa volá) taký čo má na úkor malého miesta kam môžte dopadnúť tendenciu obúchať ľudí pri dopade. Ďalší tobogán taký čo sme sa riadili inštrukciami a aj tak som skončila pod nafukovačkou a pod vodou lebo nás to prevrátilo. No a v poslednom rade som sa šla poslednýkrát spustiť a mám zmodreté obe kolená nakoľko bola nízka voda a prevrátilo ma z nafukovačky neviem z akého dôvodukeď som opäť šla podľa inštrukcií.

Erik123

Za vstupne pre rodinu viac ako 50€ a nemat si kde zlozit veci je dost biedne !!! Neviem preco ak si kupite rodiny listok nedostanete automaticky aspon jedno lehatko !! Tri hodiny zena pozorovala dianie na lehatkach za tri hodiny sa ani jeden uterak nepohol z miesta len sa obsadia lehatka a to nikoho nezaujima ze tam nikto nelezi naco su tam ty plavcici a personal v takom hojnom pocte mali by to ciastocne kontrolovat a neaktyvne uteraky pozbierat

silvia77te

Dobry den. Prave sme sa odtial vratili. Deti chceli. A uz nikdy viac. Osklbu vas na kazdom kroku. Deti maju moznost nakupit si expres jazdy za 3 eur. Takze si zaplatite vysoke vstupne a ked si nevsimnete, deti vam postikaju expres jazdy a sup, dalsich 30 eur za tobogany. Hrozne. Nikto vas na to neupozorni. Vsak co, deti zbadaju tobogan a neriesia. Ani nerozmyslaju, ze preco obdalec je rad ako svet. Počítajte min. 20 minut na každú atrakciu. Nikde inde na Slovensku som sa s tym nestretla. Ze sme si mali prečítať prevadzkovy poriadok. Takze ked sa chcem s detmi zabavit, najskor precitat poriadok a az potom navstivit tento aquapark. Bola som tam posledny krat. Sucasny majitelia riesia iba svoj zisk, klienti ich nezaujimaju.

Filip TT

Kedysi sme tam chodievali na jeden den kazde prazdniny, ale zda sa mi, ze od kedy to kupilo J&T zmenila sa obchodna filozofia: vela reklamy a rast cien o desiatky percent. Chodievame inam.