široká vagína

KorenickaxD

SolnickaxD: Mozes si byt isty, ze ani ju ten sex nebavil a neuzila si ho, lebo ta ani ona v sebe nemohla citit. Siroke vaginy su urcene pre ovela vacsie vercajchy nez 17/5cm.

Minken

Ja som mala po jednom porode nastrih a vagina sa zvacsila.Preto som isla na plasticku operaciu k doktorovi Bielikovi v Banskej Bystrici.Za opraciu som platila 1100 eur.Teraz som spokojna tak na 95 % ako sa mi vagina zuzila.Existuje aj laserova vagina Mona Lise a bola som na nej jeden krat ta stala 210 eur.Ale opakovat sa musi este 2 krat aby bol vysledok efektny.Laserova operacia je dobra aj pri uniku mocu .

SolnickaxD

Ja som mal ex, ktorá ju mala tiež širokú. Jednoducho, môj bol tvrdý ako skala, no a nič. Vnikám do nej a vnikám a vôbec som necítil na penis tlak tých vaginálnych stien, vôbec žiadny tlak, ešte sa mi zdalo, že ako keby som v nej ani nebol. Poviem pravdu, bol som z toho veľmi frustrovaný, sex s ňou ma veľmi nebavil. Nulové vzrušenie. A nie nemám ho malého 17cm/5cm je myslím si ok.

vaginuspenus

To ked je zena vzrusena vagona sa lahsie prirodzene roztiahne a je pripravena prijat stopoteny penis ktory sa toez stoporuje vzrusenim muza.
Ak je vzrusena zena aj muz styk je bez problemov a trenie je pozitkom :)

vaginuspenus

Vagina sa roztahuje najma castymi porodmi, cim viac decak mas tym sa viac roztahuje a preto sex uz nieje taky vo byval a muz nema uz taky pozitok z vaginalneho trenia ako predtym ..
Vagina ma prirodzenu schopnost sa roztiahnut pri vnikani penisu do vaginy aj pri porode decka ked tlaci sa von. Ak je plod dost velky tak musi zasiahnut medicina zakrokom ..

Glam

ak chces pred sexom zuzit vaginu, tak skus krem sure grip zo superlove - ten pekne stiahne vaginalne svaly a cítiš tesnejšiu vagínu ozaj je to fajjjn