zbavit sa chuti na sladkosti

Theshadows

ak kojíš je normálne že máš chut na sladné.Neodporúčam ti v tom prestat ale vymysliet náhradu miesto nezdravého sladkého na zdravé sladké sama simožešvymysliet.Urobit kompenzáciu,napr miesto čokolády si nastruhaš jablko a nato si dáš kaako s cukrom allebo si vymiešaš žltko s cukrom a kakaom, alebo meisto si dáš pomleté orechy s ovsenými vločkami a cukor na toalebo pomletý mak s cukrom atd.niečo čo nie je tučné apredsa je sladké.Vymyšlaj náhrady.

nikuska3

Je to normalne reakcia ked kojis dieta ti berie zivynky tak sa necuduj len treba pevnu volu a tabletky urcite nie nie nie ziadne akonahle kojis az ked dokojis pripadne treba ist za lekarom nak niake odporuci co by nemohli uskodit dietatku

[zruseny7]

Tabletky sú podľa mňa vyhodené peniaze.. hlavné je mať pevnú vôľu a trpezlivosť aj keď to na prvý krát nevyjde nevzdať to. Skús nahradiť biely cukor ovocím, v tomto sú podľa mňa najlepšie banány, tie aj najviac zasýtia. Čím viac toho chemicky spracovaného cukru zješ, tým viac máš chuť na ďalší ..na tom je založený marketing :)