ako sa to robi????

IvanBA

Myslím, že nie.MONOCA, vidíš,nie sme všetci, až taký skazený aj v 18-nastich, ako tí čo tu vyplakavaju o tehotenstve, ked sa opru o seba. A to svedci len o tom, ze su o nic mudrejsi ako ULLLU, len robia to co nevedia a comu nerozumeju.Oni nie su skazení, len nevedia co robia a potom su dos...ý" a bez plienok.Prepacte mi za "dos... ý"

monica

hmm to akoze vazne nevie 15 rocne dievca ako??ved v akej dobre zijeme...to uz vie aj male dieta.nerobi si skor srandu?a aj ta osemnastka?hmm...neverim

IvanBA

ked to nevies , vyckaj,priroda si to zariadila aby si to vedela ked dozrejes. Porno nie je riesenie.To nie je dobra rada. Pozor, aby sa z Teba neskor nestala "štetka". Ak nevies ani to, co to je, tak si najdi dobru priatelku a chod na ihrisko medzi deti.

natty

ja mam 18 a neviem ako sa to robi.. ak myslis to co myslim ja ze si myslis (snad sa tomu da chapat)... ale podla mna na to nieje nejake ako by som to povedala, pravidlo alebo plan ako by sa to malo.. ono to pojde same... uff ja ked som mala 15 ine veci ma trapili... :)