Odpadavanie

nyleve

Dôvodom ozaj môže byť aj anémia, aj chrbtica. Anémiu je lepšie riešiť stravou (vnútornosti) ako tabletkami. V prípade zhoršenej metabolickej schopnosti organizmu doporučujem aj používanie prípravku Hippokratin, v takýchto prípadoch vynikajúco pomáha.

bibi123

Laurina-ono sa vysledok moze rychlo zmenit, napr po uraze, silnej menstruacii...
Ved nemyslim vrcholovu atletiku:D, ale aspon prechadzky

Laurina22

Bibi...ona sportovat nebude...napriklad.S nou je to velmi tazke.Najviac ma zaraza,ze jej povedali vcera,ze ma neskutocnu anemiu a pred tyzdnom jej robili testy v inej nemocnici a tam povedali,ze je vsetko OK.

bibi123

no ja som mala anemiu uz viackrat v takom stadiu, ze som vysla na druhe poschodie a musela som si sadnut, lebo som vedela, ze odpadnem, ked som dlho stala napr. na danovom:O), tak som im tam odpadla, uz som odpadla aj v nemocnici, aj u veterinara,...+ to ma vela dalsich negativnych vplyvou, podla mna tam ide o to, ze kvoli anemii moze mat malo cervenych krviniek, pribadne malo hemoglobinu, ktory viaze kyslik-> nedostatok kysliku pri namahe=kolaps. cize treba dat to zelezo do poriadku(tabletkami, lebo stravou sa to moc neda, ja som brala superzelezo a aj B12 s kyselinou listovou), vela pit a aj sportovat, nech si telo zvyka na namahu a rozprudi sa krv. Ked bude vediet, ze to na nu prichadza(co skusenostami clovek uz dobre pozna), tak nech si hned sadne, resp da nohy hore-vacsinou to prejde a ak by aj odpadla, neublizi si. (ja som raz bola na nasteve v nemocnici a tam si clovek nesadne na pacienta:D, takze stoji, snazila som sa to vydrzat, ale nedalo sa, tak som sa tam zvalila na to zelezne zabradlie postele a vybila si zo zubu:O(, cize opatrne!)

Laurina22

Bibi u neurologa uz bola.Avsak nic podstatne jej nezistili.Momentalne je na Kramaroch.Budu jej robit dalsie testy,ale oznamili,ze ma anemiu viac ako nepripustnu.

bibi123

Pravdepodobne to bude ten nedostatok zeleza. Ja byvam v priebehu roka pravidelne anemicka (aj ked sa dostanem tabletkami do normalu, hodnoty mi casom opat poklesnu)+ mam do toho nizky tlak, cize sa mi stava, ze odpadavam, ked si dam potom zelezo do poriadku, prestane aj celkova nevolnost, cize by som zacala branim superzeleza a pitim 2 litrov cistej vody. Navstivila by som na mieste Tvojej maminy aj neurologa, mali sme v rodine pripad, kedy v dosledku pricviknutia nervu platnickou dochadzalo k odpadavaniu, toceniu hlavy, po operacii to prestalo.kedze ma mamina tiez problem s platnickami, mohlo dojst k niecomu podobnemu...