Aj tučné dievčatá majú právo na lásku ?!

Príspevok v téme: Aj tučné dievčatá majú právo na lásku ?!
Laura_18

Môj problém je v tom, že mám veľmi nízke sebavedomie na to, aby som povedala jednému človeku, že ho mám rada. Je to môj spolužiak, ktorý ale odchádza od budúceho školského roka na inú školu. Za tento rok sme prežili veľa pekných a zábavných chvíľ. Je pravda, že sa ku mne správa nadštandardne oproti iným spolužiakom, no nič to nemusí znamenať. Otázne teda je, či v skutočnosti má aj on mňa rád, alebo vyslovene náš vzťah berie len ako kamarátsky. Obaja sme dosť hanblivý, partnerov sme ešte nemali. (Máme 18 rokov) Obávam sa toho, že sa mu vôbec nepáčim kvôli mojej tučnej postave. Preto neviem, či mu mám niečo povedať, alebo to radšej nechať tak, aj keď ho mám veľmi rada. Je nejaká šanca, že by ma neodmietol ? Ako zistiť, či ma má rád. Alebo ako by som mu mala ja povedať, že ho mám rada ? Prosím poraďte.

Deee

Kto neskusi, nevie...určite sa opytaj, či by si vedel predstaviť, že by ste svoje kamaratstvo rozvinuli...prinajhorsom ta odmietne a budúci školský rok je aj tak inde, takze v pohode, jasne, že aj baculky majú právo na lásku, ale v prvom rade musíš mat rada ty sama seba

jajka001_

tucna je relativny pojem. mozes sa tak vnimat ale nemusi to tak vnimat on. si zena, to v prvom rade. takze, ci uz mas kila navyse alebo nie, ver si. naznac mu, ak sa chyti, fajn, ak nie, nechaj tak. predsa len, muz by mal byt ten ktory dava najavo zaujem.

Genesis

niektori chlapi maju baculky radsej ako vychrtle modelky :)

a na tvojom mieste mu to poviem lebo ak nie tak to budes potom lutovat :)

a spytaj sa ho to priamo napr ci by si vedel s tebou predstavit vztah :)

sanca tam je vzdy :) i ked niekedy velmi mala takze to ze ta odmietne je velmi realne .. lenze vzdy je lepsie byt realne odmietnuty a povedat si aspon ze som pre to urobila vsetko co som mohla ako sa o to vobec nepokusit ;)