trapasy všade kam sa pohnem

Príspevok v téme: trapasy všade kam sa pohnem
ako blazon

viem že je to blbosť a riašia sa tu omnoho važnejšie veci, ale ja už skrátka dalej nemôžem a musím to zo seba dať von..

skoro vždy!! a všade kam sa pohnem sa mi prihodí niečo trápne, už si pomaly pripadám ako tie vedľajšie animované postavičky z filmov, na ktorých sa vždy každý zabáva, ako oslík zo shreka a podobne :D....všetko mi príde také trápne, a možno tie všetky situácie ktoré sa mi prihodili by trapne ani neboli, keby neboli zapríčinené mojím chovaním..proste ked neviem čo mám v tom momente robiť, alebo som v rozpakoch, je mi blbo zo mňa a pod tak reagujem tak akoby vznetlivo, že neviem ani čo robím, niečo nahlas vykríknem, alebo rukami sa ohaniam vo vzduchu, robím strašné také gestá alebo ako to nazvať, potom sa divím, že na mňa pozerajú ako na debila...ja to beriem s humorom samozrejme, ale aj tak by som sa najradšej zahrabala pod zem :D..

dneska na zastávke stojím asi 5 minut, čakám na bus, nikde nikto, akurát okolo príde jeden chalan, poznáme sa len z videnia, a tak ako je mi ukradnutý, ale aj tak bohvie čo si už myslí o mne, on mi povie že autobus už išiel, ja na ňho uplne som že "heej??" potom on prikývne a ja za ním nohami dobreženie zem neprebodím, a vyhrknem "ježiiš" no hrôza des, niežeby som povedala niečo normálne že nevadí, dakujem, alebo sa trochu zasmiala s ním ale toto..ale samozrejme od tohoto sa mi stali aj horšie veci, ked si to tak vezmem ale zase mi je tak trapne ..
bože..hroza hroza hroza ..pripadám si ako ten najväčší pako

zajo_smejo

Máme nového kolegu - extrémne slušný a pozorný k ženám , až tak, že mi to ide niekedy na nervy. Môžeme sa za deň stretnúť úplne náhodne aj 100 krát a on sa pokaždé mierne ukloní a povie " bozkávam " . Ja ho volám Pán Bozkávam. Dnes už toho bolo i na mňa priveľa a tak ani neviem, ako som mu popoludní odpovedala " aj ja vás " . A je to :))
Môj prípad zo soboty - zjazdila som dosť frekventovanú cyklotrasu cez Lednicko-valtický areál, ľudí ako maku. V noci pravdepodobne pršalo, lebo niektoré chodníky cez les boli rozbahnené. Samo, že som ľahla do pŕhľavy a prikryla sa bicyklom. Okoloidúca partička mi začala pomáhať skonsolidovať sa a ja som zablatená chcela hrať dámu a hovorím - to je dobré, nič sa nedeje, ja sa tu len tak trošku opaľujem :)
Keď sa darí, tak sa darí :) Aspoň mám dôvod sa často smiať - sama na sebe.

ako blazon

môžete napísať ak sa prihodilo niečo aj vám v poslednej dobe také na zasmiatie, alebo kedy ste zo seba mali taký blbý pocit, nech si nepripadám tak hlúpo