Zivot ako dalej

Príspevok v téme: Zivot ako dalej
papa3

Ahoj chcem sa opytat co by ste robili na mojom mieste mam 25 mesacne zarobim od 500 do 600eur o7 do3hod. ziadne nadcasi strava v praci 50centov nic neprecestujem pracu mam 500m byvam u rodicou robota super kolektiv super nevihoda skoro ziaden karierny rast mam strednu skolu..len problem prestava ma to vsetko bavit stratil som priatelku nic ma nedrzi niekam odist problem je vtom ze ked sa budem chcet osamostatnit musim si zobrat hypoteku a to by mi asi nevidalo stoho platu a nechcem zit z koruny do koruny.Co mi odporucate mam ist do zahranicia alebo si najst tu na slovensku nejaku lepie platenu pracu neviem ako dalej :((

čerešňa

Kým nemáš rodinu a nič Ťa tu nedrží využi to a vycestuj za prácou do zahraničia. Ak si veríš v cudzom jazyku a máš chuť vzdelávať sa, mylsím že Ti nič nestojí v ceste. Zarobíš si a za pár rokov keď sa rozhodneš vrátiť an svk, bude sa Ti aj lepšie hľadať práca, možno aj manželka :o). Si muž, v tomto to máš jednoduchšie a nikam Ťa neženú biologické hodiny.

soffa

ja som vzdycky zato ist prec,aspon na chvilu.otukas sa ,zarobis si,spoznas novych ludi,pribudnu ti kontakty,naucis sa jazyk,ktory je v dnesnej dobe dolezity,a mozno ak sa raz vratis,umozni ti lepsie platene miesto.zahranicie sice nie je prechadzka ruzovou zahradou,ale stoji to za to.hovorim z vlastnej skusenosti.