Akutna psychoticka porucha

Príspevok v téme: Akutna psychoticka porucha
lenulik6

Uz neviem, co mam s tym robit. Tabletky nezaberaju a ja som si neni ista, ci som naozaj chora. Tie ataky su neprijemne :( Vcera ma to zas chytilo. Neprajem to nikomu. Tie myslienky. Nastastie zatial mam len tie. Ako keby ani neboli moje :( nerozumiem tomu, co mi chcu povedat. Ci to je skutocne. Som zmatena. Nie je mi vobec dobre. Neviem, ako si mam pomoct.

radikyo

Ahoj, mam podobny nepovedala by som ze je to problem, pocujem myslienky ludi viem co si myslia nie uplne vsetko, len to co si myslia hlbavo, niekedy ma to aj zranuje. dost casto pocujem hlasy! naznaky som mala uz v 16-tich, teraz mam 25 a dost sa to vyvinulo. predtym ako som zacala hlasy vnimat viac som meditovala, snazila som sa otvarat cakry, nachadzala som si rozne clanky tipy, knihy, dokonca som sa venovala vesteniu z karat, literatura o joge sa zdala kludna vsetky problemy vyriesi, tak som sa do toho pustila hned po tom ako som sa snazila vestit z karat, mimochodom vyvestila som si samovrazdu, meditovala som asi po10 min spomalujucich a mysel utlmujucich nadychoch a vydychoch.v mysli som bola na luke nad ktorou sa tocilo vajce zo zaciatku to bolo fajn kym sa mi z ruk neodburavali cierne plaziace sa prisery( viem ze to vyzera ze som sazblaznila ale velmi som sa bala v tom som pred ocami vydela na fialovo ked som sa lepsie zahladela videla som postavu s mnohymi rukami na pravej strane a na lavo tvar Panny Marie. Prestala som z meditovanim a ihned som odrecitovala velmi vela zdravasov, Ran po zapnuti internetu, my vyletela wabstranka o spiristike a o joge a metafyzike a o ludoch ktory boli oklamany zlom satanom,ktory kradne duse takymto sposobom. my tym ze si myslime ze zlo neexistuje nam takymto sposobom kradne duse. No a po tejto skusenosti sa modlim ruzenec kazdy den, a velmi mi pomaha. Je sice pravda ze pocujem hlasy aj dobre aj zle ale je to preto ze som meditovala, lenze ja som sa nezblaznila viem to pretoze vzdy uhadnem to, na co ti ludia myslia, takze to neni blud. To som nechcela povedat ze by sa clovek nemal liecit nie som doktor, ale vsetko to tak zapada do seba, my sme na tejto zemy od pociatku Adama a Evy a pretoze eva zjedla jablko zo stromu poznania zla a dobra zomrela, lebo zhresila od tej doby my musime rozriesit zahadu medzi tym co je dobre a co zle, tym ze sme spachali zlo sme sa dostali pod vladu zla. Tym chcem povedat, ze ak ste mali tento pocit niekoho zachranit urcite je to nejaka uloha od Boha, lenze zlo chce, aby sme v nehov zlo neverili, tym nam satan moze kradnut duse lahko a my sa do neba nedostaneme! NAJLEPSIE BY BOLO SPYTAT SA V TICHOSTI BOHA A ON VAM URCITE ODPOVIE SPRAVNE mila lenulik6
Odpoved nikdy nehladajte v horoskopoch ani vmagickych kartach ani v inich sochách predstavujucich bohov. PYTAT SA TREBA TOHO JEDINEHO ZIVEHO BOHA uplne vlastnymi slovami PRETOZE IBA ON VAM ODPOVIE
to je jedina cesta ako sa dozviete pravdu
skuste to
prajem vela Bozieho pozehnania
ospravedlnujem sa ze som sa urcite dobre nevyjadrila k tomu vsetkemu, ale je to na velky list

lenulik6

Martinka, dakujem ..... uz sa mi to upokojilo.

minniv - tak ja si to viem predstavit. ja som sice hlasy nepocula ale ako keby som sa riadila cudzimi myslienkami. Je to strasne neprijemne a clovek vyzera ako cvok alebo ako nadrogovany pred ostatnymi. Ano lieky treba jest, mne pomahaju ale ked uz je dobre tak si myslim ze ich nemusim uzivat. potom prestanem a vsetko sa mi o par mesiacov vrati.

minniw

Ahoj, ja mam 19 a teraz v aprili som zrazu zacala pocut bozie hlasy, boli vsade okolo mna ale nie len tie bozie ale aj diablove. Proste sa mi zjavilo posolstvo tohto sveta, myslela som si ze som Mesias a musim zachraanit tento svet. A premenilo sa to aj do praxe. Takze si to vies asi predstavit ako som musela vyzerat pred svojou rodinou. Nechapala som ako mozu byt taki pokojni, ked su 4 kone apokalypsy. Proste strasne veci sa mi diali. K tomu sa mi este prihodilo to, ze som si myslela ze vsetci ludia telepatuju, ze pocujem ich myslienky a to ten koniec sveta sposobi. Strasne, strasne veci, ked si na to teraz takto spomininam.Je mi mozno aj trocha do smiechu :) Hospitalizovali ma a beriem lieky, vsetci mi vravia aby som ich len uzivala a bude dobre. Takze musis mat nadej ze casom sa to zlepsi, nesmies tomu len verit, musis sa pozriet na realny svet, mat zachytny bod a prejde to. Mat pojem o realite je najdolezitejsie. Zelam Ti vseto dobre :)

19Martina

Lenulik - možno to bola aj tvoja intuícia , mne sa už raz napríklad stalo , že som vytušila vypadok prudu , alebo myšlienky človeka - a to nie som žiaden TELEPAT :)

19Martina

Ahoj lenulik6 , trošička ta uteším , ale je mnoho ludí - naozaj mnoho . Povedla by som že už každý druhý človek má dnes psychické problémy ...uplne ta chápem , ja mávam iba doterné myšlienky , ale zasa panické ataky - (býva mi často nevolno , tak isto sa aj izolujem niekedy od spoločnosti ) ...tiež sa občas bojím , samej seba - ked ma nejaká hluposť napadne . Ale myslém si že by si to nemala zatajovať to je to najhoršie , ak to nepovieš ani lekárovi tak tak ti nemože pomocť ...poznám aj podobný prípad a uspešne sa človek lieči a žije normálny život ....držíím palce !

lenulik6

jajka001, ano je to tak . dakujem velmi si mi tym tvojim prispevkom pomohla. Budem si ho musiet castejsie citat. To som rada, ze nie som sama s takymi podobnymi myslienkami. Musim sa s tym nejak vysporiadat. DAKUJEM este raz za pochopenie.

jajka001_

vies :) ked som bola mladsia a rozmyslala som o svete a tak tiez mi to sem tam pripadalo ze ludia okolo su len nieco ako bábky a vsetko sa toci okolo mna, ze to niekam smeruje, ze mam nejaku ulohu - a myslim ze tieto myslienky ma veeelmi vela ludi. ale nie kazdy sa nimi nechava do tej miery ovladat ze vyskoci v noci z postele a bucha susedovi na dvere. mala som kamaratku ktora bola presvedcena ze vsade okolo su bozie znamenia, ze boh k nej hovori a mala z toho dost tazke stavy. mne sa tiez sem tam take situacie stavaju, verim v boha (nie v cirkevneho, ako ta kamoška), ale tiez znamenia beriem s rezervou, nastastie som nemala nikdy take ze niekomu sa nieco ide stat (ak neratam blbe sny, ked som nasledne niekomu volala ci je ok).
urcite mas tu na zemi nejake poslanie. urcite si tu na to, aby si sa zdokonalovala a bola lepsia a lepsia. najdi si nejaku literaturu o budhizme - vsetci sme tu na, vsetci sme sucastou toho celku. kazdy z nas je vynimocny a ma nejake to poslanie, rovnako ako maju svoje poslanie včely, ryby, slony, muchy.
neboj sa, nezmizneme, ked zmiznes ty - tento svet je realny.
odkazy urcite su ale nevsimaj si ich v reklamach - tie su prave na to stavane aby oblbovali ludi.
vôbec sa na tebe nesmejem - drzim ti palce, aby si mala silu sa ovladat pri tych nutkavych myslienkach. skus verit tomu, ze ak by si aj niekto chcel nieco spravit a boh by chcel tomu zabranit, tak tomu zabrani aj bez teba.
mne sa isty cas stavalo ze som mala ohromne mnozstvo uplne nezmyselnych predtuch - teda predtuch o uplne obycajnych veciach, ako ze niekam ides, nieco tam uvidis,ze budes tam a tam bude sa tam diat to a to, bezny zivot, a bola som z toho unavena lebo ma to miatlo - vravim si, boze, naco mi toto je, ze to viem vopred, co s tym ? neviem co s tym, boze, tak si to prosim ta vezmi - a odvtedy mam od predtuch pokoj. aj ked to bolo sem tam prijemne povedat ze toto som vedela ze sa stane :) je to tak lepsie. čím chcem povedat - neviem ci to zaberie, ale skus poprosit, nech ta zbavi tych pocitov, ze si niekto chce ublizit, ze ti to komplikuje zivot, ze tym nikomu nepomahas. ze nie si dokonala, rada by si pomohla a ze to je nad tvoje sily. a boh je fajn, on ti vzdy pomoze ked ho poprosis - je tak? :)

lenulik6

jajka001 - No ja som vybrala iba jeden priklad ako sa u mna ta "choroba" prejavuje. Uz som si narobila viac trapasov, hlavne pred nasimi. Mamina aj plakala. Preto ich nechcem trapit a snazim sa tie myslienky potlacat. A tych myslienok bolo uz vela

napr. vacinou mam strach ze si chce niekto nieco spravit a ja ho musim zachranit.

dalej ze ludia nie su skutocni, ze ked zmiznem ja, zmizne toto vsetko so mnou. ze vy my len pomahate v tom aby som sa "zdokonalovala"

Vsade vidim skryte odkazy pre mna: Je taka reklama na skylink a tam zena na konci zatuka na obrazovku a povie: "Tak otvorte oci!" ....

Zdalo sa mi uz aj ze som nieco ako jezis ale este musim prejst vela zivotmi aby som sa dostala na jeho duchovnu a inteligencnu uroven ...

No proste bludy. TEraz to tak vnimam. Ked to na mna pride verim skor tym bludom. Vtedy mi davaju logiku.

A mozno sa teraz na mne smejete aka som sprosta.... Pisem vam nieco co uz davno viete....... :(

lenulik6

tpch - mas uplnu pravdu ... ja som si v istych chvilach myslela ze som nejak vynimocna ze boh ku mne rozprava... a strasne bludy ... :-((( Ak nahodou Boh existuje tak nech sa na mna nehneva ale ja potrebujem zit pri zemi. A nie riesit tie jeho hadanky. Neviem co odomna chce. asi aby som bola dobry clovek a isla prikladom ostatnym... Lenze kto je 100%tne dobry. Ked nie som tak mam vycitky. A je to neprijemne...

lenulik6

doubledog

- vies, vsetko je mozne. Mozno ten sused na to myslel. Nevyzera, ze by bol nejaky stastny a ma schizofreniu.

- ale myslim si ze sa mi len tie moje myslienky nejak pomiesali a vyvodila som si z nich nespravny zaver. Urcite nie som anjel :))) Len ja som to tak vtedy citila a verila som tomu a v tom momente som bez rozmyslania utekala.... nezaujimalo ma ze ich zobudim a ze to nemusi byt pravda. Proste som tomu verila. Ale ked to teraz na mna pride snazim sa tie myslienky utlmovat. No je to strasne vycerpavajuce. Vzdy mi trva aspon den dva kym sa z toho zotavim.