neustaly pocit na zvracanie

Príspevok v téme: neustaly pocit na zvracanie
pistagrongy

uz asi 3 mesiace mam stale pocit na zvracanie, najviac rano, je jedno ci som na lacno alebo nie, dokonca sa nato aj budim a nemozem poriadne spat, bol som na gastro nasli mi helikobakter ale uz to je preliecene a dalej to pretrvava, poradte mi niekto prosim ci mate podobnu skusenost alebo problem... som zufaly... :(((

aanička

ja ked som ešte ako dieťa mala pocit na zvracanie, tak nakoniec sa zistilo, že som mala hlísty. nasadila sa liečba a bolo po probléme. Tak skus si dat vyšetrit stolicu, aj dospeli možu mať hlisty

pistagrongy

viete mi poradit nieco konkretne zo stravy co by som mal zacat jest a naopak co by som mal prestat ? a ta koloidna strieborna voda da sa to kupit v lekarni ?

RNG

Panogastin znizuje vytvaranie zaludocnej kyseliny a tym znici travenie a kyselinovu zaludocnu barieru. Tak sa mozu prakticky vsetky bakterie a hnilobne a kvasne kultury v zaludku rozmnozovat a pokracovat dalej do criev.Pri tom vytvaraju rozne toxiny ktore sposobuju bolesti zaludka aj criev.
Skodlive kultury sa daju vyhubit v zaludku hltom koloidnej striebornej vody, ale NEDOSTATOK kyselin treba tiez adresovat doplnkom, inac sa travenie a nasa ochranna zaludocna kyselinova bariera nenapravi.
Samozrejme treba brat aspon na cas aj enzymi, vlakniny a najma probiotika, aby sa napravila znicena crevna flora.

pistagrongy

+ doktor mi predpisal GANATON a PANOGASTIN ale tieto lieky vobec nezaberaju, neviete poradit neaky iny liek na moj problem ?

pistagrongy

+ doktor mi predpisal GANATON a PANOGASTIN ale tieto lieky vobec nezaberaju, neviete poradit neaky iny liek na moj problem ?