smútok

Príspevok v téme: smútok
patkoooooooo

Neviem, čo je to so mnou. Všetko mám čo potrebujem, rodinu, byt, auto, prácu, peniaze...napriek tomu ma nič neteší, smútim, nemôžem nájsť šťastie, spokojnosť.Raz mi veštkyňa povedala patrím k tým čo sa celý život hľadajú a je Vás veľa nie ste sám. Ale chcem v živote mať aj šťastie, vlastne pocit šťastia z niečoho dosiahnutého, vybojovaného, no nie je to tak.

ta3

Patkooooo, nie milenku na sex, ale lasku pre spolocny zivot, Bibi ma 100% pravdu, zacni sa riadit jej radami a spokojnost sa urcite dostavi, vsetko sa odvija od nasich myslienok, no a potom si hladaj lasku, lebo ta Ti evidentne chyba, veci, ktore menujes same o sebe stastie neprinasaju, stastie nespociva v materii

Beba, ked vies, kde to prameni tak urob ciaru za svojou minulostou a pracuj na sebe, preprogramuj to v sebe, nauc sa radovat sa, urcite to nebude lahke a neda sa zmenit rychlo to, co sa postupne budovalo cele detstvo, ale za tu namahu to urcite stoji

bibi123

patkoooo-psychologiciek je strasne vela(tiez by som sa bala chlapa-ci by nebagatelizoval problemy, predsa len my zeny viac analyzujeme problemy:O))a sme empatickejsie), preto si skus nejaku najst, ak nebude dobra, tak si skusis najst inu,... ved nemas, co stratit;O)

patkoooooooo

bibi123 ja zistoval ona tu uz nerobi a chlapovi nepojdem, radsej dusim v sebe..hmm a spriaznenú dušicku, tiez nie je jednoduché, vždy sa sklamem aj najbližší kto ma pozná to raz môže zneužiť, ono by bodla cudzia osôbka:))

bibi123

patkoooo-tak skus znovu zajst za psychlogickou, alebo si najdi spriaznenu zensku dusu-sestru, sesternicu, susedu, krstnu,...ktorej sa budes moct vyrozpravat, ta Ta pochopi viac, ako chlap:O))) Kazdy obcas smuti, ale ked to na Teba dolieha casto, moze to vyustit do roznych depresii, takze sa s tym snaz nieco urobit

patkoooooooo

bibi123 veľmi si to krásne napísala, len už to uskutočniť, keby bolo také jednoduché...raz som chodil k psychologičke a tá mi dodala sebaúctu, len bohužiaľ časom všetko sa vrátilo do starých koľají.
Smútok na mňa dopadá často...

bibi123

patkoooo skus taktiky pozitivneho myslenia. Zameriavaj sa skutocne na to, co mas, co si dosiahol. Napr si povedz, ze tretina Tvojich spoluziakov byva s rodicmi(co je realita dnesnej doby) a Ty si mal prostriedky, aby si s nimi uz zit nemusel. Kazdy den sa miliony ludi potia, mrznu v dopravnych prostriedkoch, ale Ty si svojou pracou zarobil na auto, ktore Ti dava slobodu a mozes s nim ist kamkolvek a kdekolvek len chces,.. Statisice ludi su nezamestnanych, Ty pracu mas a urcite si aj v nej dobry, ked si si ju udrzal,...atd. Ty poznas svoj zivot najlepsie a ty musis na nom hladat pozitiva... Ak mas potrebu, skus zajst dalej, zober si psika z utulku, alebo tam chodievaj vencit, zober si nejake dietatko z decaku na vikend k sebe a urob mu pekny program Zoo, kino,... su to malickosti, ale to, ze spravis nieco pre spolocnost Ta velmi vnutorne naplni. Hlavne nemysli na to zle, nehladaj vnutornu nespokojnost, ale zameraj sa len na to pozitivne v Tvojom zivote!!!
Beba-Ty tiez, skus sa cez to povzniest. Mna napr. tiez rodicia nejak extra nechvalili, ale ja som sa chvalila za svoje dosiahnute uspechy sama:O))), napr ma "zabili" po bakalarskych stastniciach tym, ze oni titul Bc. nepovazuju za nejaky uspech a tesili sa az z toho inzinierskeho... takze tak, su to nase zivoty, my sme si strojcami vlastneho stastia, minulost treba hodit za hlavu a spravit si buducnost taku, aku chceme my, pripadne si poucena a ako rodic podobne chyby neurobis, co je tiez velke pozitivum, lebo budes dobrou matkou!!!

patkoooooooo

bibi123 dakujem si zlatá a to mas pravdu chyba mi vnutorna spokojnosť ...len ako s ak nej dopracovat? beba aj ty ma s pravdu detstvo som mal iné ako statny, bol som takmer vzdy na konci a preto to pokazené sebavedomie :)

patkoooooooo

myslíš milenku? na jednej strane chcem kľud v rodine a na druhej som veľmi dobrodružná povaha a to nejde dokopy..keď mám jedno chýba mi druhé a naopak..

beba3011

Takto sa cítim aj ja. A nechýba mi ani tá láska. Ja vidím problém v mojom detstve. Nikdy ma nechválili, netešili sa z mojich úspechov. Nevidela som radosť v očiach mojich rodičov, tak som sa nenaučila radovať. Jednoducho to neviem. Ani nové auto, ani pekné veci. Niekedy si pripadám ako nenormálna. Viem ako sa cítiš.