FAKT malé prsia

Príspevok v téme: FAKT malé prsia
beep

Ahojte, mám 17 a fakt malé prsia... :( Niekde som dokonca čítala, že oni rastú práve do 17 rokov :( Keď sa úplne vystriem, pripadám si akoby som mala mužskú hruď! :D A nechápem to, lebo keď nám ako 11-12 ročným začali rásť prsia, tak som v škole vynikala haha! A potom sa to akoby zastavilo. Rozčuluje ma aj to, že moja najlepšia kamarátka má číslo D!! A na silikóny určite nechcem ísť... Nejaká rada?? :/ :)

silviklh

beep,tak keď nechceš mať nič umelé na sebe ( po troch tyzdnoch uz to beries ako svoje,mimolchodom....) tak bohuzial ti niet pomoci....

maria1113

beep, mám 34 rokov a mám 13 ročnú dcéru a vidím na nej, ako aj ona sleduje svoje prsia, takisto aj jej rovesníčky. To je hrozné, aké už nosia výstrihy, jedna pred druhou sa predvádza, ktorá má väčšie prsia.

maria1113

nazdar silviklh.
beep, ja mám tiež silikóny, už štyri mesiace a vôbec nik by nepovedal, pretože vyzerajú úplne prirodzene. A čo sa týka Judíniovej, tak je to obyčajná trúba, samozrejme, že aj ona má silikóny, však je to aj na nej vidno. Tabletky nepomáhajú a ani hormonálna ant. . Ja som ju brala skoro päť rokov vkuse, mala som väčšie prsia, ale za tým bolo to, že ant. spôsobí, že sa v tele zadržuje voda. Po vysadení sa prsia vrátili do pôvodného stavu a nehovorím o tom, kým som sa po vysadení dala do poriadku. Hak. narobí riadny bordel v tele.

beep

Hmmm to nie, nechcem mať nič umelé na sebe. Ja len, že či neexistujú nejaké naozaj zázračné tabletky (možno by som sa mala obrátiť na Eriku Judíniovú :D),alebo niečo ja neviem, nieje nejaká zelenina, ovocie podporujúce?

silviklh

ahoj,tiež som malá taký problém,ale jednoducho nič iné ako silikony neexistuje....preto ich uz mam 1 a pol mesiaca a su uzasne!!! (mam 22) nedaj sa prosim ta nalakat na tie blbosti (tbl a podobne---)pretoze FAKT nic ine ti nepomoze!!
aj ked ti budu pisat napr.o HAK,mne ani ta nezvacsila,a keby aj,zvacsi sa ti zaroven cele telo,pretoze to sa ti len bude zadrziavat voda a potom keby si prestala brat,tak by ti splasli aj prsia(v tom pripade,ze by ti naaahodou sa zvacsili torsku).naozaj jedina stopercentna pomoc je plastika :-) a nemozes odcudzovat,ked si nevidela :-))