Poradte mi nejaku putavu knihu

embryo

Mirkaa99: vytiahnut 4 roky staru temu? vlozit odkaz na nedavno zalozenu stranku, kde vacsinu tovaru ponuka jeden clovek? niecim mi to tu smrdi... :-)

Corleone

Už som tu niekde videl Krstného Otca, je to síce o mafii zo sicílie v amerike ale tá kniha je v podstate celá o láske... O láske k rodine, žene, obchodu... Je to neskutočne pútavý príbeh, ktorý čitateľa strhne tak, že mu je ľúto keď dočíta poslednú stranu... Má aj voľné pokračovanie:
Sicílčan - Mario Puzo

whee_ee

No poviem Ti, aj filmy si veľmi rada pozriem, ale knižky nemajú chybu, je to oveľa pútavejšie, štýl písania je podľa mňa skvelý.. Ja ich mám doma normálne kúpené,ale to už veeeľmi dlho, ale fakt si to skús nejako zohnať, je to super oddychovka pre ženy :)

ivaA.

ahoj whee_ee,

Dennik Bridget Jones I,II som samozrejme videla sfilmovane, ale bohuzial, nemaju ich v kniznici a dlho som hladala Ebooky, ale nanasla som, teda nie sk alebo cz.

whee_ee

Tieto sú moje naj, ktoré čítavam stále dokola :D :

- Bol som dlho preč (sfilmované ako Prelet nad kukučím hniezdom, pričom s knihou sa to nedá porovnať, len neviem, prečo knižný názov preložili tak, ako preložili :)) napísal Ken Kesey

- Denník Bridget Jones I.,II. - oddychovky, veľmi rada ich čítam

- Mizéria od Stephena Kinga - skôr taký thriller

Som knihomoľ, ale momentálne si iné názvy neviem vybaviť :D