Meškajú mi krámy po prvom sexe

Príspevok v téme: Meškajú mi krámy po prvom sexe
lili_ba

Ahojte. Chcela by som sa vás spýtať, teda iba dievčat :) či je normálne ked mi meškajú krámy po prvom sexe už šesť dní. Najhoršie na tom je, že chalan si nedal pozor, no je si istý tým, že sa domňa nevystriekal. No človek nikdy nevie. Ale ja mám stále pocit, že idem mať krámy, no oni nikde. Prosím vás poradte mi. Dakujem vám pekne.

viki1838

Ahojte , ja mam tiez tricha obavy, alebo teda .. Stresujem.. Meska mi menstruacia . Dnes to je 3. den. Mam 17 rokov a s priatelom sme spali 3x s ochranou a ani to sa do mna neurobil a raz do mna vosiel bez ochrany no rychlo sme sa spamatali . Pred tyzdnom som vsak asi 2 dni oapala citrong kvoli jednej akcii aby som mala isroru ze ich nedostanem pocas tyzdna a so toho som este ochorela takze som uzivala paralen . myslite ze je to vporoadku ked mi takto meskaju ?

Patulka

Ahoj ja by som sa chcela spýtať že mne už asi dva mesiace meškaju krámy a to od vtedy čo som mala prví sex no potom som mala jeden krát a konec .. A teraz mám frajera s ktorým spávam ale krámy nemám ... čím to môže byt ??

lili_ba

V pondelok hned pôjdem do lekárne. A dakujem vám, upokojili ste ma trošku. Je dobré vedieť, že to u niekoho prebiehalo tak isto. :)

sweater

to bude podla mna len so stresu a tak vsetko dohromady. a do buducna, ak netuzis byt este mamicka, pouzivajte ochranu, takych chlapov co hovorili ze si daju pozor uz bolo... a o par mesiacov aj so svojov polovickou uz kocikovali po sidlisku..

Tinusha

Neboj aj ja som to tak mala :-) stale pocit ze ju mám a na WC nič..to je len ten pocit lebo ju chceš čo najskor dostať..mimochodom kedy bol sex? aby si sa uistila skús si spraviť tehotenský test aby si vedela načom si :-)

lili_ba

Pravdupovediac celkom sa aj bojím, mám len 18 rokov, práve som dokončila strednú školu. A je normálne, ked mám stále ten pocit, že menštruáciu mám? No ked idem na WC zistím, že to je len pocit...