Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
Nelka02

Ahojte už dlhšiu dobu sa snažím schudnúť. Cez deň jem viac krát a každý večer cvičím zumbu asi 40 minút ale po pár dňoch ma to zase prejde a napchávam sa hocičím. Chcem začať z behom no bojím sa že ani to ma neude baviť. Poradte mi čo mám robiť ako sa mám stravovať koľko mám cvičiť.

Nelka02

vejoe: no ja už som to vyriešila jedno dievča mi poradilo a zistila som že chybu robím rovno v základe a to je strava. Spísali sme spolu nejaký ten jedálniček takže od zajtra začínam. Ak by si chcela napiš mi na mail nellqaa2@azet.sk a popíšeme si o tom. :)))

vejoe

ja mam podobny problem chcem zhodit a medari sa u mna je problem ze mam obrateny rytmus chodim neskoro spavat tym padom v noci navstivim chladnicku sladke nejem ale slane mam rada vsetko mi ide do brucha ludia si myslia ze som tehotna chcem zhodit a neviem ako hodte dake rady mam 36 rokov a 164 vysku a 65 vaha predtym som mala 48 maximu 53 priberat som zacala po 30 a rapidne

majka_21

Nelka, preco sa napchavas stale sladkym? Si zvyknuta? Alebo si par dni sladke odopieras a potom ho zjes vacsie mnozstvo? Ja mam tiez rada sladke, tiez chcem dalej schudnut (uz mam dole 7 kg), ale aj tak si doprajem sladkosti. Dnes mam napr. velmi sladky den (naposledy som taky den mala pred cca 2 mesiacmi). Zjedla som 2 kolaciky... A mozno zjem treti, lebo akosi ma to taha k nemu :-). Ale bola som plavat, ale chystam sa ist jest opat. Moj jedalnicek tiez neni ukazkovy... ale fungujem s nim a viem, ze musim este mnoho veci zmenit. Dnes som napr. zjedla:
R: 2 celozrnne rozky so sunkou, zeleninou a natierkou + kava
D: nic, lebo ranajky som mala o 10:00...
O: slepacia polievka, kusok kurcata, a par kuskov zemiakov (nebola som akosi hladna, ale zjedla som)
Ol: nestihla som, lebo som bola plavat a prisla som domov len nedavno
V: uvidim este...
Takze ako vidis, mam tu riadne nedostatky, ale snazim sa ho stale upravovat a zlepsovat. Ja sa uz citim vo svojej kozi trosku lepsie, ale este vzdy je co upravovat.

Nelka02

Môj jedalníček je hrozný ! Každý deň zjem veľa sladkostí aj dnes som si dala ale od zajtra by som chcela ísť podľa nejakého rozvrhu samozrejme zdravého. Inak zvyknem jesť mastnejšie jedlá. Nie som nejako že moc tučná ale nie som ani spokojná zo sebou.