Mam nejaku chorobu?

Príspevok v téme: Mam nejaku chorobu?
Lolitka5

Dobrý deň, chcela by som aby ste mi poradili co mi vlastne je lebo sama to neviem v poslednom case som zacala chudnut vedome. Viem ze som tucna mam 165/ 59kg .. par krat som zvracala ale teraz to az tak caste nieje iba ked zjem nico naozaj velke tak vtedy mam strasne vycitky a chce sa mi to vyvracat (ale nie vzdy to urobim) .. ludia okolo mna zacali hovorit ze som sa zmenila a dost sa stranim spolicnosti a casto som smutna bojim sa ze priberiem nechcem nic jest a aj ked chcem a urobim to mam neskutocne vycitky ze az z toho niekedy placem... co mi je? a co mam robit dalej prosim poradte mi.. dakujem

ALice 29

Mas ppp, gratulujem :(. Musis zacat viac jest za ak takto budes pokracovat spomalis si metabolizmus a priberies aj z nicoho a budes slaba.Nehomorim uz o tvojom psychickom a fyzickom zdravi.Viac sa hyb v lete mas nato vela prilezitosti prechadzky s kamoskou, korcule a tak.Nebyva ti castejsie zima?Zacina to byt vazne, ver mi.

Lolitka5

lenze ja uz som teraz v takom stave ze sa nemozem normalne najest lebo mam vycitky to sa neda..a proste som tucna :(

marusika

165 cm a 59 kg?
máš ideálnu váhu, nie si tlstá, sama si to iba vsugeruješ do hlavy a potom tomu veríš. Stravovanie je dôležité, ak budeš držať drastické dijety, ublížiš si.
Ja mám 162 cm a 58 kg, takže niečo podobné.. ale ja mám boky, a trocha brucho.. a nedržím dijetu, len som si povedala, že si upravím jedálniček,
- nejem po 18:00
- viac ovocia a zeleniny
- pravidelná strava
-vysadila som sladké a slané, salámy, pašteky... a pod.

alexandraaa

aj mne mama skryla váhu..ale to som bola nenormálne nervozna šla som na hotové odvážiť sa a váhy nikde..začala som sa obzerať v zrkadle..a tak potom som si začala vyrezavať na stehná rozne nápisy žiletkou ako NEZRAT a podobne ale to bolo pred cca 2 rokmi alebo pol rokom? ja neviem no hlavne je ze si uz NEUBLIZUJEM. aj keď...nedávno sa stalo..