MAME NEJAKE VYCHODISKO ???

Príspevok v téme: MAME NEJAKE VYCHODISKO ???
luciaaa

Som 16 rocne dievca a mam 19 rocneho priatela. Velmi sa lubime a chceli by sme jeden druheho obstastnovat uz aj po sexualnej stranke. Problem je v tom ze priatel nemoze pouzivat prezervativy koli alergii, nanestastie ani tie na ktorych zlozenie alergicky viac menej nie je na sebe nemoze vonkoncom mat. Uvazovala som preto o HAK ale ked som to priatelovi povedala zo zdvihnutym prstom mi povedal ze mi nedovoli take svinstvo brat a ak s tym zacnem tak sa so mnou rozide. Suhlasila som lebo aj ja si myslim ze v mojom veku to nie je vhodne (ak to vobec v niektorom veku vhodne je.) Obaja sa vsak bojime otehotnenia pri nechranenom sexe. Ja si myslim ze prerusovana suloz nie je az tak na zahodenie no som z nej neista. Ako to vlastne je? Chcem spravit mojho milacika stastnym a popravde by to spravilo radost vacsmi mne lebo po milovani s nim velmi tuzim.

luciaaa

/sunnysweetie/ Takze ide len o to ze sa nim zabiju spermie ak tomu spravne rozumiem.A nebudem ho pouzivat kazdy den... teda myslim ze dva tri krat do tyzdna... Ale aj tak preco sa nesmie pouzivat kazdy den?

tinka *

No jasné, že ho môžeš používať keď si panna, to s tým nemá nič spoločné. Ale nezabudni si dobre prečítať ten príbalový leták a riaď sa pravidlami, ktoré tam odporúčajú dodoržiavať.

sunnysweetie33

nespoliehaj sa na prerusovanu suloz,na to si mlada aby si tak riskovala..skus pharmatex krem..mozes ho pouzivat,je to taka ntikoncepcia v kreme a neni nebezpecny ako tabletky..sice obsahuje latky n usmrtenie spermii,ale vlastne o tom nam ide..ved to vlastne chcete aj vy..a ked ho nebudes pouzivat kazdy den,je to super riesenie pre vas!!!

tinka *

No napr. Pharmatex stojí nejakých 220 sk, ako kde, je to asi na 6 použítí.
Kupiš ho hocikde v lekárni a nepotrebuješ na to predpis, je to voľne predajné. A ostatné informácie ako ho používať, kedy a prípadné nežiadúce účinky nájdeš v príbalovom letáku.

luciaaa

preco by sa mal na kondom vyhovarat? Ved on tiez tuzi po milovani tak neviem preco by to tymto sposobom znemoznoval. A ja neviem ani kde ten spermicidny krem kupit ani kolko stoji a mozem ho pouzit ked som este panna? Teda vlastne popravde ani neviem ako sa vobec pouziva... A ako sa najcastejsie prejavuje pripadna alergia?

tinka *

Ak je tvoj priateľ alergicky na kondóm, podľa mňa nemôže byť súčasne alergický aj na spermicídne krémy.A nechápem prečo ti ich gynekológ neodporúča!možno to robí preto, aby ste nesexovali vôbec,keďže si ešte mladučká.No ja by som určite neriskovala len tak bez ničoho. Skús aspoň ten spermicídny krém napr. Pharmatex alebo niečo iné,je ich dosť a uvidíš.

Dee

aj ja si myslim, ze by ste ten kondom mali spolu skusit. Mozno si chlpapec len mysli, ze je alergicky.Urcite sa nespoliehajte na prerusovanu suloz

brankko

sa mi zda ze na vsetky antikoncepcne prostriedky mate nejaku vyhovorku, tak potom jedine co ti mozem odporucit tak skuste prerusovanu suloz a potom mozete cakat ci z toho nieco nebude ;-) ale teraz vazne, neverim ze nemozete pouzit ziadnu antikoncepciu.... nevyhovara sa ten tvoj ze je alergicky na kondom? skusali ste pouzit kondom spolu?