kontrolujem frajera

Príspevok v téme: kontrolujem frajera
forgotten_ka

Caute, mam 22 a mam stale taky nutkavy pocit kontrolovat frajera. Je z tych tichsich typov, co viac riesi sam v sebe ako zdiela s ostatnymi. No proste ja v sebe si nemozem pomoct a mam stale potrebu ho kontrolovat. Samozrejme, si to uvedomujem a mnohokrat ho ani nekontrolujem, len TOTO vo mne ma stve - ze vobec sa nad tym zamyslam, co robi, s kym je, ci ma nepodvedie, ci si vypil atd... Chcela by som sa tychto PARANOI zbavit, lenze neviem ako.. Pomoze niekto? Vopred vdaka .

forgotten_ka

noo nie mobil mu nekontrolujem, to mi nenapadlo ... ale skor, ze sa ho pytam, ze kde bol, co robil... a hej, klamal mi .... na moje otazky potom odpovedal a sa priznal... mozno aj preto mam take obavy, ze urobi opat nieco podobne, ze zas na to len tak nahodou pridem...

Carie

forgotten_ka: a co sa potvrdilo? podviedol ta, alebo klamal? kontrolujes mu aj mobil, ci sa ho proste len vzdy vypytujes kde bol a s kym? ci ako ho kontrolujes?

moonriver

Proste si žiarlivá na všetko s čím trávi volný čas bez teba.Ved ho pusti, nech s nadýcha.Dusno nie je dobre vo vztahu.

Deria

Iha, to nie je dobre, zalezi na tom, ako intenzivne sa tym zaoberas. Ak je to sustavne, musis naozaj nieco robit, lebo neverim, ze taky vztah moze byt harmonicky a trvacny. Skus najprv na sebe pracovat. Nezaoberaj sa sustavne tym, co robi, daj mu dychat, preco by ta mal podvadzat, ma na to dovod? Zamestnaj svoju mysel niecim inym, co ta bavi a skus mu doverovat. Ak to nedokazes alebo mas dovod mu neverit, potom nemas ani dovod s nim zostat. Tak si uvedom, ci je toho hodny a podla toho sa snaz konat. Pokial by si to nezvladla, vyhladaj odbornu pomoc, lebo z takeho nevinneho upodozrievania moze vzniknut neskor velky problem. Je to jed, ktory moze vas vztah velmi rychlo otravit.

Excita

forgotten_ka: presne viem, o com hovoris(pises).
Ja som tak zazila tiez par situacii s rovnakym scenarom: zatlkat, zatlkat, zatlkat... a ked sa uz nedalo zatlkat, tak sa priznal. To bolo este pocas vztahu. Potom som uz tie veci prestala riesit, lebo to nemalo zmysel a vobec som sa tym nezaoberala, proste som to zacala brat tak, ze akoze uz nie som s nim, hoci sme este boli. Takze ked som to mala v hlave takto naprogramovane, neriesila som to a zila som najma sama pre seba :) Nakoniec som zistila, ze ho vobec nepotrebujem a mala som viac nervov, ako peknych chvil. Tak som ho nechala vlastne bezdovodne, hoci v minulosti nahlodal vyrazne doveru. No a ukazalo sa, ze to bolo spravne rozhodnutie - aj ked sa este snazil to urovnat, ja som nechcela a doteraz sa ukazuju ozaj take veci, ktore uz teraz so mnou ani nehnu, ale keby som to vedela predtym, neviem co by bolo... :)

nefinka

je iné normálne sa zaujímať čo frajer robí, ale nie ho kontrolovať každú chvíľku..
ja ti to poviem takto: keď som ja mala v minulosti frajerov, kt. mi neverili a furt dokolečka ma kontrolovali a obviňovali z vecí, kt. si paranoicky namýšľali, tým som mala väčšie tendencie robiť presne to, čo nechceli aby som robila.
aj vo vzťahu je potrebná určitá voľnosť, nechať partnera takpovediac "dýchať"..
ver tomu, že môžeš byť podozrievavá ako len chceš a kontrolovať ho tak často ako sa len bude dať, ale keď ťa bude chcieť podviesť, tak ťa jednoducho podvedie.. takto to ber, buď mu veríš alebo nie..keď mu neveríš tak potom na čo s ním si?

forgotten_ka

EXCITA,
totiz... tiez tie veci - ako som povedala sa niektore potvrdili... lenze ja neviem, preco je taky niekedy...mozno ta moja nedovera voci nemu kvoli veciam co sa stali mi brani ho nechat tak, nech si zije svoj zivot... ta intuicia je niekedy svina, lebo viem akokeby na sto percent, ze sa to stalo - a on potom zatlka az kym to neprizna a je to vtedy dost smutne,... :((

alibi

ja som taka ista.. ale cim som starsia tym mi viac dochadza ze clovek vo vztahu sa totalne sustredi na toho druheho a sam na seba zabudne.uvedom si ake nehorazne mrhanie casom je ze furt myslis na to co robi ON. skus mysliet na seba.. lebo on sice vstupil do tvojho zivota ale stale je to TVOJ zivot. ked sa vsetko prilis toci okolo toho druheho konci to potom fatalne.