darovanie krvi

Príspevok v téme: darovanie krvi
majka258

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, pred týždnom som bola darovat krv, prvý krát, mám 22 rokov a 58 kg, po darovaní krvi mi nič nebolo, až po nejakej tristvrte hodine ked uz som bola pri dome, na mna prisli hrozne mdloby, cela som sa potila, nevidela som, najhorsie asi bolo ze som sa nevedla nadychnut. po nejakej hodinke to ustalo. Ale chcem sa spýtať, stále už týžeden citim bolest pri srdci, v hrudi, nevládzem, a ked viac sportujem bolest sa zvysuje. Chcem sa iba spytat či je to normalne... dakujem :)

majka258

ahojte, dakujem za rady, zavolala som doktorke, a povedla mi ze mi asi zobrali viac krvi ako organizmus stiha spracovavat, dala mi vitaminy, becka, a na treti den mi uz bolo lepsie....:D

B737

nejest mastne jedla pred odberom, vela pit, cistu vodu,caje, nefajcit pred odberom, rano lahke ranajky,chlieb s dzemom,caj,ovocie... ale hlavne vela vela pit, rano pred aspon pol litra

User_37597

co mozem a nemozem ak chcem darovat krv?
nemam alergiu,ani ziadnu chorobu,fajcim,nepijem,nefetujem ale bojim sa ihiel ale ked je to pre dobru vec zvladnem to :)
hm?

darca123

je dost mozne ze tieto tvoje priznaky suvisia s darovanim krvi, hlavne to, co si citila hned potom. mala by si skocit k lekarovi a dat sa do poriadku. a dalsie darovanie si radsej dobre rozmysliet. nie je to pre kazdeho.

jaanna

ja som darovala krv 29x-nikdy som taky stav nemala.Zrejme preto,ze po odbere som pila vela tekutin a som sa najedla....Hned po odbere som pila caj..

darca1

ja som bol darovat krv uz 10 krat a nikdy som taketo stavy nemal, ale tak mozno je to individualne, ale radsej sa spytaj doktorky.