virtualny

Príspevok v téme: virtualny
Iba niekto

O muzoch sa hovori, ze ked im baba uz raz da, nepritahuje ich uz tak velmi ako predtym, kym spolu sex nemali. Ako to vnimane v pripade virtualneho sexu s holkou ktoru mate radi? Vnimate to podobne ako ked by sa vam takto odhalila aj realne a vy ochladnete alebo vas fascinuje este stale vidina sexu s nou, ktory neprebehol v realite?

Deee

No to uz treba poznať partnera, kde má hranicu, pokial ho to hecuje skúsiť to naživo s touto partnerkou, respektíve naozaj nemôžeme muža lákať pol roka na nerozbaleny cukrik s tým, že raz ho možno rozbalime, po istom čase to muža skutočne prestane baviť a radšej si nájde odbaleny cukrik, v zmysle lepší vrabec v hrsti ako holub na streche, ja by som takto drazdila muža jedine v prípade ak by som to myslela vážne a zároveň s prislubom konkrétneho času, kedy by to mohlo byt aj naživo...

Iba niekto

vyhecovat tuzbu skusit to nazivo s tym s kym to robi virtualne alebo vyhecovat tak silnu tuzbu, ze uz nebude chciet pockat a radsej si najde na suk kohosi, kto je k dispozicii v reale? Muzi tusim v tomto dost oddeluju sexualnu tuzbu od lasky, preto sa pytam.

Deee

Tiež si myslím, že naživo je naživo a ten virtuálny sex môže akurát ešte viac vyhecovat tuzbu skúsiť to naživo...