Neplatim zdravotne

Príspevok v téme: Neplatim zdravotne
natuska32

Dobrý deŇ.
Minulý rok som dokončila školu , potom som brigádovala 3 mesiace agentura mi platila odvody.Prepustili ma a teraz si neviem nájst robotu a neišla som sa zahlasit na úrad práce ani nič :( neviem prečo som neišla.Prosim poradte co sa može teraz stať?Už som doma skoro rok :( napište mali ste niekto niekedy takyto problem????
dakujem vopred

mate59

jajka, mala si tam íst do 8 dní od nástupu na školu.Dones si potvrdenie zo školy,od kedy si študentka a na poistovni vyplníš tlačivo.Zaplatit rozdiel by si mala len za dobu medzi vyradením z UP a nástupom do školy.

jajka12

Dobry den.

Ja by som sa chcela opytat.Bola som zaevidovana na urade prace, 27.8.2012 ma vyradili, lebo som nastupila na VS. Ale do zdravotnej poistovni o tom ze nastupujem na VS som nebola odniest. Teraz som neplatic a za tych 5 mesiacov nemam vyplatene ZP? Alebo do ZP poslali papiere z UP alebo socialnej poistovni? Neviete jak to je teraz??

Suphotam12

natuska, nemaj nervy nic strasne sa nedeje...dohodni si s nimi splatkovy kalendar, nebudes to musiet zapltit naraz...ALebo aby si mala pokoj pozicaj si od rodicov/sestry/brata..kto bude ochotny a splacaj to im...to je predsa trochu menej tlaku co sa tyka toho ze niekomu dlzis :)

natuska32

no tak som v poriadnej kaši :(
ďakujem Vám :( zajtra tam hned pojdem , napisem cestne prehlasenie ze som nezamestnana.A budem to musie zaplatit :( a neviete tel cislo na zdravotnu poistovnu??

smajliQa

ahoj... budes si to musiet doplatit,, ale nic strasne sa nedeje... tych prvych par mesiacov budes mat tu ciastku 27 euro, a teraz za psoledne tri mesiace to bude 46... ale chod co nasjśkor, lebo sa ti to bude iba zbytocne zvysovat.. potom mozes poziadat o splatkovy kalendar.

sio

Ze urobila chybu vieme vsetci ale nie je dovod to tak pisat ako prispevok podomnou hanba.Vsetci sme na hlavu ak mame cakat niekde a nosit papiere a potvrdenia.Nesla vtedy a teraz co ma povedat kde bola?Nuz odporucam tam zajst priat ich primitivne recicky doniest papiere a nasledne riesit.Alebo urychlene najst pracu dohodnut sa na splatkovom kalendary a je to.

typicooooo

jeziiiis ty si poriadna krava. cca 50x10, no nezavidim :DD cakaj dalej, picoooo :DDD zlomis nohu a ta neosetria :D najdes si robotu a cely plat ti stiahnu :DDD