Senna nadcha alergia

Príspevok v téme: Senna nadcha alergia
111motylik

Ahojky,
ked som bola male dieta mala som sennu nadchu, z ktorej som po case vyrastla. Po jednej chorobe, po ktorej som brala silne ATB sa mi znova vratila. Minule leto mi to zazrakom preslo za 3 tyzdne, ale toto leto je hrozne. Tecie mi z nosa nenormalnym prudom, niesu to ziadne hlieny ale cista voda, tabletky ktore beriem: citrizin(alebo tak nejak) a aerius mi vobec nepomahaju, neutlmuju mi nic. Oci ma nepalia, ani nesvrbia a nemam nos ani oci opuchnute a ani hrdlo. Kychanie je v norme. Len to soplenie je neznesitelne. Nemozem spat, som z toho nervozna a tablety neucinkuju, pricom mi ich predpisal alergolog. Poradte mi co mam robit, najhorsie je to ked spim. Nemala som problem sem tam som sa zobudila na vysmrkanie nosa ale teraz smrkam nenormalne vela, neviem vobec spat a neviem preco ked pred 3 dnami to bolo v pohode. Prosim poradte mi nejake silnejsie lieky ktore mi uplne stlmia tecenie z nosa.

ANTYlopa

ja NASOFAN... strekneš si ho prvý deň sa ti moc nepolepší a druhý? tak ja som vysmrkala tak 100 vreckoviek denne teraz? jednu dve a ani to nieje sopel iba taka vodička... aj teraz uplne volne dycham nosom a v noci nemam problem žiadny... príjemne vonia aj dve minutky po streknutí ho ešte cítiš v nose :)

karlos

Tiež ma pred rokmi ,,zdrapla" senná nádcha, ale posledne dva roky sa výborne osvedčil NASONEX.Po pár dňoch aplikácie prestal výtok z nosa ako aj kýchanie. Potom stačí používať podľa potreby.

cori clovek

som vazne chori a som chori na rakovinu pluc lebo som moc fajcil a neviete mi daco poradit daku protilatku pls pls poradte zomieram

jajkafr

motylik
keďže ti nezaberajú lieky na alergiu tak pravdepodobne nejde o alergiu ale možno o vazomotorickú nádchu. U ORL lekára si nebola?

Taleeesha

Ked mám alergiu, tak každý rok počas najsilnejšej používam kvapky do nosa Muconasal plus. Zdajú sa mi najúčinnejšie. A tie lieky, čo si spomínala u mňa vobec nezaberajú.

RNG

Lieky ti neporadim ale potravinove doplnkly na to ucinne su quercitin(3x500 mg), vitamin C(3 gramy) dumbier(2x1 gram cerstveho korena) a rozne enzymi, ako bromelain(2x2000 GDU, serrapeptaza (3 x 40 000 jednotiek a ine)Cim viac drukov z menovanych beries, tym je to ucinnejsie Mozno ale to nie je len alergia ale aj nakaza v prinosnych dutinach, odporucam kvapky koloidnej strebornej vody striedat(nemiesat!!!) s roztokom citricidalu(3 kvapky GSE alebo 2 kvapky 60% citricidalu do 30 ml vody, co su bezne flasticky s kvapatkom(1 unca/oz)