Neustaly pocit na zvracanie

Príspevok v téme: Neustaly pocit na zvracanie
pistagrongy

dobry den uz asi 3 mesiace mam stale pocit na zvracanie, najprv to bolo najme rano ale teraz to uz pocitujem cely den, je jedno ci som najedeny alebo nie, stale mi je zle a sem tam ma picha na lavej strane pod rebrami... bolo robene gastro kde nasli helikobakter no ten uz je prelieceny antibiotikami... dalej robili mi USG brucha, vyter zo stolice a vsetko je OK... lekari ma posielaju hore dole a mam pocit ze len skusaju, lebo sami nevedia... prosim, ak niekto ma podobny problem a vyriesil ho tak mi prosim poradte co mam robit lebo uz to fakt nezvladam, spim 4 hodiny denne preto ze sa uz aj nato budim ze mi je zle... pomozte mi prosim niekto prosim

MackoBA

Dobry den,

Mam velmi podobny problem. Napina ma casto na zvracanie a to hlavne pri prechode zo zima / teplo. Vzdy to ostane len pri napinani. S tym spojeny problem co sa neda vysvetlit ze mi vadia oblecenia okolo krku, sluchatka v usiach, ciapka, okuliare apd. Bolo robenych vela vysetreni a vsetko OK. Nakoniec lekarka sa odvolava na psychiatriu. Vraj psychickeho povodu. No psychiater s 50 rocnou praxou si nevie poradit a pomali sa ukazuje ze mam toxiny v tele ktore oblicky nedokazu vylucit. Je to aktualny problem a teda este neviem ako to dopadne lebo po novom roku som objednany k internistovi s oblickami a dalej toxikologicke.

janica25

Ak ozaj nic nezabera moze to byt aj psychickeho povodu pripadne odporucam skusit biorezonanciu ja mam odskusanu v Soblahove u dr.Sarosyovej ktora ma hlavne pracovisko v Presove

janica25

Jedine vysetrenia.treba ist na gasro ak to po tyzdni neprechadza ako aj mne tam mi zistili ze zaludok prestal pracovat jedlo zostavalo vseliake lieky vysetrenia ale nepomohla.Bola som na nervy len nahodne na masazi u profesionalky v Piestanoch p.Sokolovskej a som jej to spomenula pri masazi chrbta mi hned nasla moj problem a pytala sa ci som nemala uraz atd...a ja ze neviem a nakoniec som si spomenula ze na motokarach brat do mna narazil mala som dva dni bolavy chrbat.A ze toto to sposobilo ze mi bolo na vracanie nevhutenstvo bolesti hlavy.Na druhy den parada.Takze ak uz nic nezabera moze to byt chrbtica co by ma ani len nenapadlo

chrustik1986

Lea+..prosim ta ak si toto budeš čitat prosim ta napiš mi na moj mail..chromabarbora@gmail.com...budem ti velmi vdačna pretože to čo si ty pred rokom preživala preživam ja teraz...PROSIM!!! ;-)

marianna bv

Mam taký problém ze od nového roka mi je neustale zle nemôžem sa poriadne najest dávajú to na pricinu štítnej žľaze lebo mi tam našli uzlik lenže štítnu žľazu mam uz 3 roky a takéto problémy som ešte nemala bola som aj u psychiatra a na nic mi neprisly z čoho to môžem mat ako sa mam toho zbaviť ??????

kasandra

Môže to byť aj vred žalúdka ako pozostatok potom helicobacterovi. Mali by ti urobiť aj kontrolne endoskopické vyšetrenie žalúdka.
Poprípade aj vyšetrenie pankreasu.

Lea+

Reagujem sice na starší príspevok, ale to nevadi :)
Príznaky , kt. opisuje pistagrongy su aj môj problém.
Tiež gastro, ale nalez.diagn - vred žalúdka + helikobakter pozitvny. Nerada chodím k Dr, len ked ma už nesú, ale tie bolsti v žalúdku a pod rebrami na pravej strane, kt. vyžarovali dozadu, som už nezniesla.Teraz som už po 8 týždňovej liečbe liekmi Nolpaza 2x denne a bola som na KO, mám to vyliečené.
Stala sa mi pred mesiacom tragedia v rodine, nečakaná, veľmi bolestivá a odvtedy som schudla 5 kg, problemy ako nechutenstvo, stavy uzkosti a uzatvorenia sa do seba, kt. som pred tym nikdy nepoznala su mi teraz na dennom poriadku. Premôcť sa ale musím, pretože do práce chodiť musím, čo mi asi aj viac prospieva ako kedykoľvek predtým :)
Pocit v žalúdku neviem presne opisat, je to niekdy pocit plnosti, niekedy bolest ako pri zenskych problemoch raz za mesiac, vzdy je to o niecom inom. Ale najväčší problém mam s pocitom nauzea - pocit zvracania . Týžden som to pociťovala len ráno, teraz aj pocas dna. Rano s tym pocitom vstavam a večer zaspávam.
S mojim problémom som sa obrátila na mojho obvodneho lekara, ten mi povedal len 2 možnosti : bud je to od chrbtice, alebo nervoveho pôvodu - stres.