Neviem sa zbavit zapalu zaluda

Príspevok v téme: Neviem sa zbavit zapalu zaluda
nok

mam zapal zaluda ( naviac zacervenane pri mocovom otvore) uz dlhsi cas asi 9 mesiacou. zviklo sa to celkom zlepsovat ale zhorsil som to vzdy sexom. teraz je moja priatelka odcestovana a myslel som si ze sa to vylieci. no teraz sa mi to prestalo zlepsovat nech skusim cokolvek. je to pravde podobne balanitida. najprv som pouzival framykoin ten mi pomahal ale potom jak keby zapal zmenil pricinu infekcie na plesnovu a zacal mi skodit. tak som pouzival clotrimazole a ten chvilku pomahal. teraz uz nepomaha nic ano framikoin , ani clotrimazolum ani canesten, ani macanie v rumancekovom caji. uz neviem co mam uz robit. chcem sa toho zbavit kym sa mi vrati priatelka co je za 3 tyzdne.

gnade

Na mykozu žaluda,či pošvi je veľmi účinný
Tea Tree (100%) .Podľa návodu ho treba nariediť, najlepšie s kvalitným olejom (olivový panensky napr.) a potom nanasat na vatu a potierat žalud (min.3xdenne) alebo naniest na tampon a nechať pôsobit v pošve.
Niči úspešne kvasinky, plesne, vírusy...
Za 2 dni príznaky odoznejú, ale preventívne aplikujte liečbu min. týždeň.

gnade

Na mykozu žaluda,či pošvi je veľmi účinný
Tea Tree (100%) .Podľa návodu ho treba nariediť, najlepšie s kvalitným olejom (olivový panensky napr.) a potom nanasat na vatu a potierat žalud (min.3xdenne) alebo naniest na tempon a nechať pôsobit v pošve.
Niči úspešne kvasinky, plesne, vírusy...
Za 2 dni príznaky odoznejú, ale preventívne aplikujte liečbu min. týždeň.

Honitko

Ahoj. Ja si honim pravidelne a zena mi polizkuje gulky bez predkozky si to neviem predstavyt. Sice mam stale zapaleny zalud nevadi mi to nech. Aj zena si chvali povlak

rencik

moj muz je po obriezke ma velke bolesti len som sa chcela opytat ci niekto nema nejake skusenosti aj s liecbov ci mu mam dat repik ci framikoyn bola by som velmi vdacna za odpoved.

bongo

ZDRAVIM LEN REAGUJEM ZE SOM PO OBRIEZKE BAL SOM SA PREDSTAVY TYCH POOPERACNYCH STAVOV .ALE OPAK JE PRAVDOU PRISIEL SOM NA OPERACKU LAHOL SOM SI A ZOBUDIL SOM PO OPERACII MAL VOBEC ALE VOBEC MA TO NEBOLELO TA RANA NA MOJ VELKY OBDIV PERFEKTNE IBA TOLKO TIEZ SOM SI PREDSTAVOVAL AKO TO BUDE KRVACAT A BOLIET AKO BUDEM SKUVINAT A NIC ROBILY MA STVRTOK A CEZ VIKEND SOM BOL DOMA A V POHODE A V PONDELOK UY SOM SOFEROVAL A CHODIL NORMALKA AKURAT TO ZE TEN ZALUD JE CYTLIVY KED JE BEZ KOZKY CHODIL SOM V TEPLAKOCH .

User_37597

xyz

pocitovy ani by som nepovedala.je jasne ze som si zo zaciatku zvykala lebo vyzeral inak.ale teraz som nadmieru spokojna.nemozem povedat ze ten doktor odviedol uzasnu pracu co sa tyka sitia ale nemyslim si ze by to bolo nieco preco by zena odmietla toho muza.
celkovo sa mi penis paci ovela viac bez predkozky.myslim ze az po tom zakroku mozem povedat ze ma celkom vzrusuje vidiet postaveny penis.predtym som to tak nebrala.
ale poznam chlapa ktory povedal ze nasla sa aj taka co ho vysmiala za obriezku co mi pride ale uplne primitivne.
a co sa tyka hojenia je to individualne no my sme mali od sexu pokoj asi mesiac.a este asi mesiac si ho citil pri silnejsom pohybe do mna ale potom to uz bolo ok. :)

xyz

alf 88, neviem co je na tom pravdy ze sa to vyliecit neda, ale ja to budem liecit az kym to neprejde :)

Bibsa a Adamkrt, vy sa chodte hadat niekde inde :D Inak bibsa ked ta tu mame tak sa ta ako zeny spytam co ty na to hovoris z hladiska estetickeho a pocitoveho - pri sexe myslim? Ci ho citis intenzivnejsie ako predtym napr.? Inak co sa tyka tych plesni, tak obriezka sa robi hlavne koli tomu aby k nim nedochadzalo. A robieva sa uz velmi dlho, tak to asi maju overene ze je to ok podla mna.

martina0222

adam. Môj chlap má obriezku od detstva a debaty o obriezkach pre a proti som v mojom dome už zopár krát zažila, keďže žijem v krajine, kde ju má podstatne viacej ludí... je to sranda nadodiť slovo obriezka a vznikne z toho vždy hádka a každý si zastáva to svoje;DDD
Čo je zdravotne a sexuálne lepšie - ani jedno. Proste je to tak, že penis si v krátkom čase zvykne na všetko a citlivosť a zdravotné riziká sú úplne rovnaké (samozrejme ten s prekožkou musí dodržovať správnu hygienu, to je podmienka) ...Žaluď sa po obriezke nespráva ako sliznica, nevysúša sa a nepraská. Ten výrok z článku je bulšit. Podla štatistík ludia s obriezkou majú menej problémov so zápalmi a infekciami, ale zase to je priemer a v priemere sa rátajú aj chlapi bez obriezky s nesprávnou hygienou. Ak má chlap dobrú hygienu, šance sú rovnaké.
Že po obriezke je menšia citlivosť a slabší orgazmus??? Haha, ďalšia hlúposť. Priatel prežíva taký orgazmus aký som u nikoho bez obriezky nezažila...
Obriezka je čisto dekoratívna záležitosť.