alkohol

Príspevok v téme: alkohol
lara1mima

Bola som na protialkoholickom lieceni pred 5-timi rokmi a odvtedy som cista. U nas v dedine a aj v blizkom okresnom meste ma stale beru ako alkoholicku. púo lieceni som odisla do zahranicia, ale po navrate nastalo domov som stale len ta hnusna ozranka. nemam tu nikoho, chodim k psychiatrovi, som na antidepresivach. rozmyslam o odchode do zahranicia aj ked by som chcela ostat s rodicmi, ale uz nevladzem dalej. najradsej by som zomrela.Poradi mi niekto? alkoholom som sposobila vela problemov a hanby svojej rodine, ale snazim sa to napravit, ale nejde mi to.

lost

utokom sa snazia ludia zatienit svoj chyby a nedostatky :)

preco by potom, clovek co dekady bol slusny, jedneho dna sa zmenil na par dni, maximalne tyzdnov, bol stale povazovany za "zleho"

teda ludia skor uveria a vsimaju si to negativne.. nie vo forme kritiky (lebo to staci zdelit len jeden krat), ale vo forme urazania..

ale Ainka to pekne napisala, doma maju bordel a ineho ohovaraju :D:D

Ainka

lara kasli na cele svoje okolie, ludia su castokrat hlupi a kym si neprejdu tym peklom, ktorym si si presla ty a tvoja rodina, nikdy nepochopia, aka si strasne silna a statocna. Urcite je to tazke, ale skus si inych nevsimat. Neviem, ci by som to riesila tak radikalne, odstahovanim do zahranicia, hlavne ked tvoja podpora-rodina, je tu na Slovensku..mozno odstahovanie do ineho mesta??
Strasne ma zaraza ludska blbost, a to, ako intenzivne sa dokazu niektore individua starat o inych ludi. A pritom mnohi z nich si nevedia upratat ani vo vlastnom zivote, fakt smutne.

jajka001_

musis pochopit ze ludia si uz o tebe spravili obraz a ty ho len tazko zmenis. ale podstatna je pravda a ta je taka, ze to mas uz za sebou. ludia su taki , niektorych to casom prejde ked uvidia ze naozaj si ok a niektori ta budu ohovarat navzdy. ale to naozaj nie je dolezite. je to tvoj zivot a reci su len reci.
mas to o to tazsie ze zijes na dedine, tam kazdy kazdeho pozna a ohovara sa jedna radost. ak mas moznost ist do zahranicia, chod. ak naozaj chces, bez ohladu na ludi v dedine. restartnes sa a ked prides, uz ti tie reci vobec nebudu vadit.
najlepsie je ze ty si sa liecila, tak si alkoholicka, ale ti co sa neliecili a stale chlastaju , su normalni :) vsak

RNG

Ono vazu je lahsie rozbit nez zlepit dokopy a aj po zlepeni na nej vidiet, ze bola rozbita .
Nediv sa, ze si ludia pamataju, a nechaj si na sebe narast hrubsiu kozu, aby ta tak lahko nevedeli zranit. Ty sama musis verit v seba v prvom rade, potom to, co hovoria druhi ti moze byt ukradnute.

Rozhodne ale neber drogy, dost si sa poucila na alkohole. Aj ked ti lekar povie, ze su to lieky. Su to hnusne chemicke navykove drogy a ty ich rozhodne nijak nepotrebujes. Pozri sa co vsetko mozu sposobit a potom sa rozhodni, ci to ma zmysel riskovat.
Ja by som to rozhodne nerobil.

lost

To je uplne FUK co si o TEBE mysli OKOLIE.

Zijes snad pre nich, alebo pre seba?

Aj o mne si myslia hocico, ale co ma po nich :D najdolezitejsie je ze TY sa citis ako VITAZ nad alkoholom a nic, ale absolutne vobec nic na veci nemeni, aj keby ti kazdy jeden clovek do posledneho cloveka v celom vesmire hovoril opak..

no hej - urobila si CHYBU v MINULOSTI... ale teraz je pritomnost, uvedomujes si to a snazis sa o napravu a to sa pocita.. sme len ludia, kolko ludi by zilo na planete ak by kazdy mal len 1 sancu? KAZDY KTO TA ODSUDZUJE BY BOL DAVNO ODSUDENY!!! Absolutne kazdy, a ak tvrdi opak, je cisty farizej, lebo neexistuje clovek co by neurobil chybu, akehokolvek charakteru a velkosti..

Cize sustred sa na to aby si neurobila tu chybu este raz a vybuduj si štít proti tym reciam, a ak na to mas zaludok, a silu - kludne im to vrat aj urokom (nejaku pekne formulovanu vetu (nie vulgarnu) a posles ich kade lahsie..)

Ludia su HYENY a ako taka hyena - utocia len na slabsich ludi, ak by sa proti nim postavil jedinec vacsieho kalibru, tancovali by lepsie ako gogo tanecnice, lebo su take pretvarajuce sa hyeny ze az :D

Cize: ignoracia a vela sil, a budes v pohode :)

katty192

Lara, to nevadí. Niekedy sa proste zadarí. Nájdi si pár priateľov, ktorí ťa budú mať radi a zatiaľ neodchádzaj. Ľudia sú už proste takí, ťažko odpúšťajú poklesky. Netráp sa, je krásne, že si už 5 rokov čistá :)