zapach z ust

Príspevok v téme: zapach z ust
nadej?

viem, ze sa tu uz vela pisalo na danu temu, ale nikde som nenasla odpoved na svoj problem. mozno teraz??? nedokazem sa zmierit so zapachom z ust. neznasam to u druhych ludi a mam to sama. co s tym? bola som uz u roznych doktorov, nemusim zdoraznovat, aky trapas to bol, a aj tak nikto nepomohol. mam dojem, ze moj smrad pochadza z nosa, zatekaju mi hlieny. nos mam uz operovany, kvoli prepazke, po operacii bol stav par tyzdnov zlepseny a potom zase to iste. a najhorsie rano, po prebudeni, ako z kontajnera. prosim pomozte mi niekto v mojom zufalstve, nechcem s tym zit. nepomahaju ani zuvacky. velmi pekne dakujem.

nanda

ak si uz absolvovala aj operaciu, mozno mas chronicky zapal v nosohltane. skus napisat do bratislavskeho centra alternamedica a porad sa s nimi. na ich stranke najdes kontakt na dr. albertovu, najlepsie by si asi urobila obratit sa priamo na nu. myslim ze ti odpise a ked nic ine aspon ti poradi co s tym. tu asi sotva najdes pomoc zvlast ked mi taky problem nemame, tak nevieme co s tym.

araz

neviem či ti tu niekto poradí,asi neexistuje žiadna rada,ktorá by to vyriešila,ja mám ten istý problem,už som tu o tom písala...