Ako dievca zisti ci ju chlapec miluje naozaj alebo nie?

Príspevok v téme: Ako dievca zisti ci ju chlapec miluje naozaj alebo nie?
karma

ahojte asi ma uz poznate pisem sem dost casto som Karma a mam prvy skutocne vaznejsi vztah (uz to bude rok) a som dost zmätena pretoze ako uz asi viete nemam ukazkoveho priatela....je sebecky, vypisuje si s inymi babami nepekne veci, je vybusny, tvrdohlavy, netolerantny, rozmaznany a podobne no nepriek vsetkemu ho milujem a hoci viem ze ma tento moj vztah s nim asi bude este stat vela bolesti aj vdaka tej jeho povahe som ochotna dat mu este sancu a prave preto sa na vas obraciam prosim vas pomozte mi.....neviem preco ale nieco ma nuti pochybovat ci ma skutocne miluje a preto vam dnes vecer pisem a pytam sa

ako dievca zisti ci ju chlapec miluje naozaj alebo nie??

viem ze to bude mozno pre niektorych hlupa otazka ale nikto to nema skutocne napisane na cele ze niekoho miluje a podobe a myslim si ze sa asi kazdy z vas kto toto cita sklamal v laske a preto by som uvitala keby mi na moju otazku napisete vase nazory bez nejakych poznamok na moj vek alebo naivitu ci podobne ked si s takymto niecim neviem dat rady dakujem za vase reakcie a pomoc

moc si to vazim

KARMA

Bandolera

Ahoj Karma, z vlastnej skusenosti ti radim, naber odvahu a posli ho k vode. Mna ten moj ex vyse roka tiez vodil za nos a ja som mu to vsetko hltala aj s navijakom... Ja som narozdiel od teba bola presvedcena, ze ma lubi (dokonale sa pretvaroval). Chodili sme na vylety, boli sme na dovolenke v HR, bavili sa o buducnosti... Stale mal vsak v rukach mobil, presnejsie, ked sme neboli spolu, furt bol online, fb a badoo ( ja sprosta, som to neriesila, verila som mu). Az z jedneho pekneho dna, zo sekundy na sekundu mi v aute pocas jazdy na vylet oznamil ze ma podviedol a uz to nema zmysel, ze aj tak by som mu nikdy neverila. Pre mna to bola cista dika zabodnuta do chrbta... Nechapala som, ved nam spolu vzdy bolo dobre, nehadali sme sa, sex spom mu nikdy neodmietla, mali sme uz zaplateny welness a zrazu takyto sok... dlho som sa zvtoho nevedela spamatat ale vedela som, ze uz neni cesty spat, ked mi dokazal spravit takyto podraz... blokla som si na fb a s tym clovekom som skoncila... Nakoniec som sa dozvedela ze ta dotycna co ma kvoli nej nechal bola jeho byvala... po 4-roch mesiacoch sa vsak rozisli... gool bol ale ten, ze po tyzdni po rozchode s hentou mi kamoska zvestovala ze uz ma na fb uvedene ze je vo vztahu s nejakou zenskou s dvoma detmi :-D.. Urcite si ju narazil cez nejaku zoznamku... Taky clovek sa nezmeni, urcite aj s tou sa rozide, ked zas bude mat novy objav na nete...

jebko

vieš neni to tak lahke aj ja milujdm jedno dievča je krasna no nwm ako jej povedať že ju strašne milujem je pre mna všetko ked sme sa stretli a spoznali rozpravali sme sa a ked sme uz museli ist som jej povedal že je pekne dievča a ona že dakujem a usmiala sa na mna a ja na nu furt nad nou mam hlavu ach bože je to moc ťažké

Slobodna

Muž, ktorý len slovami prejavuje lásku, nestojí za veľa. Pretože za skutočného muža hovoria činy a nie jeho slová.

Muž, ktorý ťa nenechá krájať cibuľu, aby ti netiekli slzy.
Muž, ktorý ťa nenechá vláčiť ťažké tašky s nákupom.
Muž, ktorý keď si chorá, chce byť napriek tomu blízko pri tebe, uvariť ti čaj a postarať sa o teba.
Muž, ktorý ťa nenechá čakať, bráni si ťa pred všetkými aj keď vie, že nemáš pravdu... atď.

Karma: Netuším, kvôli čomu miluješ svojho priateľa ale je mi úplne jasné, prečo pochybuješ o tom, že ťa nemiluje. Tvoje podvedomie je totiž múdrejšie ako ty sama a jasne ti to dáva najavo. Nemusíš sa báť, nie je jediný na svete. Stačí, keď si začneš sama seba vážiť a prestaneš sa zahadzovať s takýmto typom mužov.

JaJa :)

Ahoj ja som jaja :) stala sa mi iž taka vec ako tebe viem ake to je pre teba ale aj keď ho miluješ a nevieš si bez neho zvykať tak ti radim mu dať čo najskôršie kopačky ptetože to neni chlapec pre teba iste si mila a slušna baba a taky neni pre teba pri inny a lepši ktory si ta bude važiť a brať ťa taku aka si .. Ale teraz ti radim dobre čim najskor mu daj kopačky lebo ked mu daš ty tak on si uvexomi že či spravil..ale ked ti da on tak to bude horšie budeš mat nasledky a vyčitky a on si bude dalej uživat ..tak ako sa rozhodneš podla tvojej voli ja som len napisala moj dovod :) ak budeš chciet tu je Môj facebook : Jaja Benčíkowá ak chceš pridaj si ma napiš mi a poradim ti :)

Jefitto

Bla bla bla, keď ti ide o vzťah, alebo o važny vzťah, tak to nema vyznam.
Keď ti ide o lasku, vtedy to ma vyznam

rituškašpicl

podla mna vtedy ked je pre neho doležité čo cítiš a ako myslíš, zaujimaju ho tvoje potreby,koli tebe je ochotný sa zriect aj toho čo si naplánoval,všíma si tvoje záujmy tvoju osobu vypočuje si ta,trápi ho ked ta niečo trápi, nie je lahostajný voči tvojej bolesti a problémom, che ti pomoct a nie je jeho problém podriadit sa im,lebo urobí pre teba všetko lebo si doležitá pre neho,number 1.nie je sebec,čo neplati pre mnohých mužov.

Všimla som si že pod pojmom láska si mužy iné vysvetluju ako ženy, muži chcu hned sex a my ženy city istotu ubezpečenie sa že ked sa mu otvoríš ta nepodrazi a atd.

A potom som si všimla že aj medzi mužmi su velké rozdiely su aj taký pre ktorých nie je problém o citoch rozprávat, jemneeší a potom bezcitné typy len svoje sex potreby si potrebuju naplnit, nezaujimaju sa o ženu ako citlivu bytost, o jej dušu.

Muži sa všeobecen nezaujimaju o žensku dušu len o to či má vhodne telo pre ich sexuálne tužby myslím ot je to pdostatné o čo sa muži žial zaujimaju,často žiaden cit, aspon ked ho žena zjavom nezaujala,ale často ani vtedy ked ho zaujala.

a potom podobný podobného si hladá,ked nesedia si povahovo ale eroticky sa pritahuju zo zač to funguje ale nie dlhodobo. ak je to opačne teda povahovo s zhodnu ale nie je erot nápln rpíliš velká ale ide to nejako to može prežit, znášaju sa dá sa prežit tak som si to všimla.

sisusa33

ahojte mozete mi poradit?? mam chalana a sme spolu rok aj 9mesiacov moc ho milujem ale myslim si ze ma nemiluje uz som sa ho to pitala neraz ale stale tvrdi ze ano ze chce mat so mnou rodinu a tak dalej ale ja si myslim ze ma iba taha za nos raz je taky uuzasny a raz o nom neviem nic cely tyzden potom pride a sprava sa ako by sa nic nestalo koli nemu som sa prestala zabavat s kamaratkami a uz skoro ani ziadne nemam pohadala som sa aj s vlastnou mamou ktora ma nakoniec vyhodila. som uz s neho zuuufala a nechapem preco robi to co nechce aby som robila ja... stratit ho nechcem poradite mi prosiiim??

eva2574

mila karma... dovolim si citovat ta: "...a ak mam byt uprimna tak ti aj zavidim tiez by som chcela mat niekoho takeho pri sebe"... to svedci o tom, ze toho svojho nemas az tak rada, ako sa nas snazis presvedcit. je od neho velmi mile, ze sa o teba stara, ci si prikryta, ci nepadnes z gauca... ale myslim, ze laska by sa mala prejavovat trocha inac. nechcem teraz pochybovat o jeho laske k tebe, je to len moj nazor, ako to vidim ja. mozno by stacilo, ak by ste si sadli a porozpravali sa o tom. opytaj sa ho narovinu, je sice jasne, ze ta o svojej laske k tebe bude ubezpecovat, ale skus mu vysvetlit, co ti na nom vadi. pises, ze ste spolu rok, tak myslim, ze uprimnost by bola na mieste. a potom sama uvidis, ci ti stoji ten chlapec za trapenie, alebo nie :)

heck

ja aj tak tvrdím. Nech je taký aký je. To čo má človek v hlave sa síce mení tažko ale zmenit sa da druhou osobou aspon z časti no ked sa niekto nerodí fyzicky nevyhovujuci tej druhej osobe tak stím sa vela urobit neda.