Vecerne cvicenie/strava po 20.00, robim to spravne?

Príspevok v téme: Vecerne cvicenie/strava po 20.00, robim to spravne?
aysia

Zdravim,.. koli praci chodim cvicit az neskoro, v posilke koncim okolo 20,00. Cvicim mix cardio a posilnovacie cviky cca hodinu az hodinu a pol, tak 3x do tyzdna, plus sem tam stepper doma asi 20 min popri telke.. Moj problem je ale to, ze ked pridem tak neskoro vecer, a pocviceni sa najem, ci sa to nejak nebude ukladat..predtym som cvicila poobede..
Moja strava>
Ranajky- jogurt s ovsenymi vlockami,musli,cerealie,banan
Obed-klasika..polievka, maso s prilohou (vacsinou kuracie sem tam bravcove..)
pred cvicenim po praci hodim do seba banan a idem cvicit..
Vecera (po cviceni okolo 20.00-20.30) zelenina (dve paradajky, salatova uhorka),syr(mozzarela,alebo cottage,alebo iny syr)troska sunky..
Je to vela?Malo?Je to ok? dakujem za nazory

Jessi_1111

Dobrý deň.
Chýba ti desiata a to je veľký problém!!! Inak ješ celkom zdravo, len dúfam, že ten obed neješ to isté každý deň! Banán ako olovrant pred cvičením je fajn, no pridaj jogurt, ak máš nadváhu, po tretej by sa nemalo konzumovať vôbec žiadne ovocie, nieto ešte banán. Ale ak nie tak je to v poriadku. No a čo sa týka tej večere, je to veľmi zdravá, ľahká a vhodná večera (no nie na každý deň), ale záleží podľa toho, kedy ideš spať. Ak ideš spať okolo 23:00, 22:00 tak je to aj dobré, 2 hodiny minimálne (2-4) pred spaním, by sa nemalo papať, lebo telo, si síce oddýchne, ale žalúdok neprestane pracovať do rána, potom skončí, a ráno, keď sa zase naraňajkujeme, tak to zase začne pracovať, bude preťažený, a jedného ,,krásneho" dňa sa nám preplní tak, že sa zastaví, nebude vládať pracovať, črevá budú preplnené a povraciame sa. To vravím o každodennej neskorej večeri.
Dovidenia.

machiato

vyskúšaj stránku rutina.cz a nemusíš hodiny tráviť v posilňovni, môžeš sa najesť koľko chceš a tuky páliš počas celého dňa. Super naštartuješ metabolizmus a stačí ti takéto cvičenie 15 - 20 minút a si mŕtva ;-) Kašli na posilku....;-)

aysia

no co ja viem, hranolky aj nugetky podla mna cele zle... kaloricke, nevyzivne, aj ked boli pecene, nie smazene.. ranajky a ovocie - dost vela cukru podla mna, ale lepsie ako cokolada:)) daj si na veceru uz ked tak cottage a zeleninu,... suchare nie, ani vajce, ani sunku,..moj nazor:)

iwus93

Ahojte, mám takú blbú otázku neviem čo robiť: o 18tej som dojedla večeru (mal to byť obed, ale nestihla som a u priateľa som mala trošičku hranoliek) večera bola: 100 g ryže a 100 g kuracích nugetiek, takže moj jedalníček bol takýto:
R: 30 g ovsených vloček + 100 g marhúl + 50 g malín
D: 145 g biely jogurt + 50 g malín + 100 g marhúľ
u priateľa hranolky asi 60 g
V: 18:00 ryža + nugety
a rozmýšlam či si mám dať 2. večeru (75 g cottage cheesu + šunka + rajčina a k tomu sucháre)
čo myslíte??

Sisi1357

carey áno aj kardio považujem za pohyb. Ja keď som doma a idem bežať na pás tak to mám tiež že 40 min beh hneď potom ovocie a o hodinu obed

carey

Sisi, uz jedavam tak ze po cviceni do hodiny normalny obed. Ale ty cvicenim povazujes aj kardio alebo len normálny tréning, lebo kardio ma 3x do tyzdna takych 40min, aj po kardiu mam dat najskor ovocie a potom az obed hej? no teraz zacnem chodit do roboty, tak cvivcit budem vecer.

Sisi1357

carey to máš raňajky potom o dve hodiny cvičíš a potom až o hodinu a pol máš jedlo?? Ja cvičím asi tak že desiata o hodinu cvičenie, hneď potom ovocie a cca o pol hodinu obed. A zelenina s mäsom je málo daj si aj mäso aj zeleninu aj nejakú prílohu