Mala som úpal a teraz sa mi nedá jesť :(

Príspevok v téme: Mala som úpal a teraz sa mi nedá jesť :(
upal jedlo

Ahojte takže bol krásne teplý deň, a ja som sa ho rozhodla stráviť na kúpalisku. Celý deň smo tam bola a to bolo moje zlé rozhodnutie. Pretože som si spálila chrbát(kusok som si nedočiahla s krémom).. ale to mi nevadí lebo si ho natieram ... ale večer po kúpalisku mi začala byť poriadne zima.. a potom neskôr zle.. a v noci som vracala :( tak z toho súdim že som mala úpal(bolo to v utorok)... lenže teraz mám ešte stále taký všeliaký žalúdok... aj som veľmi hladná ale ak si niečo dám(zjem) hned mi ostatne zle :( ... Prosím vás o radu... či mám držať nejakú diétu na suchároch aby bol môj žalúdok v poriadku alebo koľko to bude trvať... ak to je teda následok toho úpalu .. dakujem

blondula

fuuuuj.... ja by som na kupalisku si v bazene ani chodidlo nenamocila a nie ze sa kupat s kopou prepotenych neumytych ludi !! :DDDDD ..... az sa mi chlpy stavaju z tej predstavy :-(

upal jedlo

Ahojte dakujem za rady :) dneska je mi už lepšie celé dny som do seba davala zeleninu, ovocie, mineralku, zelený čaj.... a už mi je dobre :)

Potrebvyjadr viem čo myslíš :) ale ja som sa nekupala moc studená voda bola :) ale ked som bola malá mala som asi tak 7 rokov presne so chytila tento exzém z kupaliska na nohy koža sam i praskala do mäsa a veľmi ma to bolelo mne to prešlo až v 14 rokoch :)

Potrebvyjadr

Nechcem mudrovať, ale možno to bude s kúpaliska s tých bacilov, kde sa idú chorý starci vykúpať a potom ľudia s tej vody dostanú všelijakú plevel! Ja som podobne dostal ekzém na nohe, kde mi praskala koža do mäsa s kúpaliska a trvalo to asi rok a pol až dva.

RNG

Toxiny treba z tela vymit, hodne vody a nejake mineraly. Dobre su mineralizovane sportove drinky. A zober masivnu davku antioxidantov, aspon 1200 IU vitaminu E aspon 2-3 dni v kuse.