Ako liečiť alkoholika?

lenocka7815

mi sme volali aj obvodnemu lekarovi no vobec s nami ohladom liecenia nekomunikoval...lebo jeho pacient je jeho znamy hm no mi sme chceli len radu bohuzial tak trpime cela rodina

xantipkaR

Sory jakože čo ste tu poradili okrem múdrostí?No ja osobne by som nevedala ako postupovať.Nie tak náhodou najprv k obvodnému ten dá odporučenie na odborníka? Či len tak zabehnúť na psychiatriu že dobrý deň ja som alkoholik chcem sa liečiť a oni že jupíí no nech sa páči do pyžamka a izba 105?

tpch

Liecenie indikuje psychiater, takze cesta vedie cez psychiatricku ambulanciu. Dostavit sa vsak musi sam dotycny alkoholik, je uplne zbytocne, aby to za neho vybavoval niekto iny. On musi byt rozhodnuty, ze sa chce liecit, inac si uplne bezmocna. Nasilu mozno liecit len alkoholika, ktory spacha nejaku trestnu cinnost a nariadi mu to sud.

Onn

hviezdicka64
prave v tedy ked som si cital slanok tak som mal problem s ocom alkoholikom ,preto som sa takto vyjadril

hviezdicka64

jezismaria,ved ona chcela len vediet,kam sa obratit,na akeho odbornika,nie co ma robit s tym alkoholikom...musis ist k psychiatrovi,on ti napise odporucenie na liecenie..

Onn

ak ma proste problem terba liecit .. ale ak je to zasrany hajzel ktory nici a terorizuje zivoty ostatnych tak sam si vybral cestu !